Hakyemez Hakkı / Aydınlık 1980 -Üç Sayfa Eksik.

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,254
7,292
Özellikle , son dönem netteki politik karikatür çalışmalarıyla hatırladığım Erhan Yalvaç'ın bu çalışmasını merakla okudum. Önceki günlerde sunduğunuz geçmiş tarihli örneklere göre daha yakın tarihli ve de yine çizgi roman tarihimiz için önemli bir çalışma. Sanatçının kısa sayılmayacak çizim yaşamında , günümüzde ulaştığı seviyeyi çok başarılı bulduğumu söyleyemiyorum. Tabii , politik düşüncesi , verdiği mesajlar neticede her sanatçı gibi kendi tercihidir ve de mutlaka ilgi duyacak okur kitlesi bulunacaktır. Zaten önemli olan da , sanatçının , kendi doğruları doğrultusunda sanat faaliyetlerini sürdürmesidir. Söylemek istediğim , yıllar sonraki yakın tarihli çalışmalarına göre , Sn. @ritvan tarafından paylaşılan Sn. Erhan Yalvaç'ın bu çalışmasındaki eski çizimlerini daha başarılı bulduğumdur. Çok teşekkürler @ritvan , çizgi roman tarihi arşivime yine önemli bir '' hazine parçası '' kattınız . Sağ olun.

dedo11

Onursal Üye
8 Nis 2013
1,893
5,287

Sayın ritvan ;

Eklektik dünya görüşüne sahip olmasının çelişkili ürünlerine sunan ve çelişkili politik tavır içinde debelenen Erhan Yalvac ve aynı çizgideki insanları ve de politik çizgideki partileri görünce üzüleyim mi , sinirleneyim mi ? Karar veremiyorum doğrusu... Ama şaşırıyorum mu bunların kaypaklığına , hayır !!!

Emeğine teşekkür ederim...