prince
Onursal Üye
- 20 Ağu 2012
- 4,478
- 27,524
Arkeolojik kazılar ve notlar da Martin Mystere ne ise Çizgi roman araştırmalarında da Hakan Alpin o benim için. En son 2012 de görüşmüştük.Bayağı özlem olmuş. Muhabbetin dibine dibine vurduk.Her zamanki gibi mükemmel şekilde karşıladı sağ olsun.Saatler su gibi geçti,muhabbetin tadı damağımda kaldı.
Yeni kitabı Burhan yayınlarıyla ilgili görselleri paylaşma nezaketi gösterdi.Ağzımın suyu aktı açıkçası.Sabırsızlıkla bekliyorum.
Aynı zamanda bilgiye ulaşmanın güçlüğünü,çizgi roman geçmişinin yazıya dökülmesinin meşakkatini de sayfaların arasında fark ettim.İyi ki böyle bir arşiv çalışmasına girmiş,yoksa bu kadar bilgiye ulaşabilmemin imkanı asla yoktu.Bu zor işinde kolaylıklar diliyorum.
Yeni kitabı Burhan yayınlarıyla ilgili görselleri paylaşma nezaketi gösterdi.Ağzımın suyu aktı açıkçası.Sabırsızlıkla bekliyorum.
Aynı zamanda bilgiye ulaşmanın güçlüğünü,çizgi roman geçmişinin yazıya dökülmesinin meşakkatini de sayfaların arasında fark ettim.İyi ki böyle bir arşiv çalışmasına girmiş,yoksa bu kadar bilgiye ulaşabilmemin imkanı asla yoktu.Bu zor işinde kolaylıklar diliyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.