Bu kadar çizgiromana scanner mı dayanır? Ben okadar çizgiromanı ancak bir senede tarayabilirdim.
Kolay gelsin diyorum.
Güzel görüntü,mutlu haberler...
Kolay gelsin...
Bu taramalara ve kitaplara her yıl tarayıcı yenilemek lazım.
Ortada fazla bir şey yok dostum 124 adet cilt ve 103 adet fasikülden oluşan bir demet.
Şimdi düşünüyorumda bu 227 adetten oluşan bu lotun:8: sadece yarısı sitemizde kırmızı olan sayılara denk gelse lacivert bayramı olacak demektir
çizgi romanı ve paylaşımı seven tüm arkadaşlarıma gönül dolusu sevgiler(biraz duygusal mı oldu ne :d)
Ortada fazla bir şey yok dostum 124 adet cilt ve 103 adet fasikülden oluşan bir demet.
Şimdi düşünüyorumda bu 227 adetten oluşan bu lotun:8: sadece yarısı sitemizde kırmızı olan sayılara denk gelse lacivert bayramı olacak demektir
çizgi romanı ve paylaşımı seven tüm arkadaşlarıma gönül dolusu sevgiler(biraz duygusal mı oldu ne :d)
Taranacak olan bu sayılar şu an için hiçbir sitede yok dostum.
Daha da açıklayıcı bir yazı olacaksa hazır taranmış mevcuyettimde 2800 sayı var ve buradakilerle birlikte 3000 ediyor.
Buradaki sayıların tamamı paylaşılmamıştır. Seri olarakta 8 adet paylaşım kısmı tamamlanıyor. Fakat zaman öyle şeyler
yaşatıyorki insana bazen bırak bu işleri dedirtecek duruma kadar buna rağmen inatla sevdiğimden direniyorum ..
........
Fakat zaman öyle şeyler
yaşatıyorki insana bazen bırak bu işleri dedirtecek duruma kadar buna rağmen inatla sevdiğimden direniyorum ..
Sevilmezse verilmez zaten onca emek, onca saat, bilgisayar monitöründen gözlerin kızarması ve mouse tutmaktan ellerin ağrıması...
Sevilmezse bir dakika uğraşılmaz, saatlerini verip bir şeyler paylaşabilme adına uykundan feragat ettiğin...
Hiç tanımadığın insanlara bir yerlerde bu şekilde mutluluk verebildiğini bilmese neden uğraşır ki insan zaten?
Direnişinizde yalnız olmadığını bilmenizi isterim.
Ancak bu şekilde yaşatabiliriz çünkü bir sevdiğimizi...
Taranacak olan bu sayılar şu an için hiçbir sitede yok dostum.
Daha da açıklayıcı bir yazı olacaksa hazır taranmış mevcuyettimde 2800 sayı var ve buradakilerle birlikte 3000 ediyor.
Buradaki sayıların tamamı paylaşılmamıştır. Seri olarakta 8 adet paylaşım kısmı tamamlanıyor. Fakat zaman öyle şeyler
BÜYÜK PALİO herzaman arkandayız.Hakkındaki fikirlerimi biliyorsun abi
Sağlıcakla kal.