Günah Şehri 6. Cilt (Balonlama)

Potato

Yeni Üye
6 Ocak 2022
5
91
71m+cLYpErL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

İlk olarak herkese sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum. Bu çalışma ile hem size yılın ilk gününde bir sürpriz yapmak istedik hem de başarıyla bitirip yükleyebildiğimiz ilk çalışma ile bu foruma ve bu işe güzel bir giriş yapmak istedik . Bu çizgi romana bu forumda epey istek vardı ve çok uzun araştırmadan sonra yapılmadığını gördük. Elimde 1-3-6-7 sayıları olduğu ve tarama yapma imkanım olmadığı için sayın Koray Özbudak'ın çevirdiği Arkabahçe sürümünü en az değişiklikle en uygun şekilde dijitale geçirmeye çalıştık. Birkaç kez kontrol etsek de illaki hatalarımız olmuştur, bunları söyleyebilirseniz elimizden geldiğince bir sonraki çalışmamızda düzeltmeye çalışırız. Şimdilik 6. cildin ilk 5 sayısını yetiştirebildik ama diğer 6 bölümde en yakın zamana yetiştirmeye çalışıyoruz. Tekrardan mutlu yıllar ve keyifli okumalar.

Balonlama: Erayz/Potato (E/P çeviri)

Son düzenleme:

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,130
37,494
İstanbul
Oldukça güzel bir çalışma olmuş. Bu serinin kitaplarını parçalamadan taramak maalesef çok iyi sonuçlar vermiyor. Bu nedenle balonlama tercihiyle çok iyi bir şey yapmışsınız.

Özellikle yeni isimlerden bu tür paylaşımların gelmesi çok kıymetli. Sahiden çok hoş bir yeni yıl sürprizi oldu.

Devamını bekliyor olacağım. Ellerinize sağlık.

Potato

Yeni Üye
6 Ocak 2022
5
91
Oldukça güzel bir çalışma olmuş. Bu serinin kitaplarını parçalamadan taramak maalesef çok iyi sonuçlar vermiyor. Bu nedenle balonlama tercihiyle çok iyi bir şey yapmışsınız.

Özellikle yeni isimlerden bu tür paylaşımların gelmesi çok kıymetli. Sahiden çok hoş bir yeni yıl sürprizi oldu.

Devamını bekliyor olacağım. Ellerinize sağlık.
Çok teşekkürler, devamını tamamladıkça bu sayfaya eklemeyi düşünüyoruz. Sizi bulmuşken kullanıcı ismi değişikliğinin nasıl olduğunu sormak isterim. Bu sayfayı yazarken fark ettim "potato" yani patates yazmak isterken "patato" yazıp maori dilinde kapıyı çal gibi bir şey yazmışım da.

Potato

Yeni Üye
6 Ocak 2022
5
91
elinize sağlık bu serinin tamamını bu forumda görmek nasip olur umarım ara sıra satışa çıkıp 6-8k gibi fiyatlar isteniyor dünya kadar yayınevi var kimse çıkıp bu seriyi basmıyor
Teşekkürler. Fiyat konusu artık astronomik terimini aştı bende bunları geçen yıl çalışıp, para biriktirip almıştım. Elimdeki sayıların hepsini dijitale geçirebilir miyim bilmiyorum çünkü işler yavaş ilerliyor özellikle hızlı sonuç almak için 6. cilt ile başladık. Daha hızlı sonuç alabileceğimiz daha heyecan verici projelerimizde var. Ayrıca üniversiteye hazırlık dönemimdeyim o yüzden nisan ayından sonra yokum. Yani yayınevi konusunda bir Frank Miller hayranı olarak tek söyleyebileceğim şu an için çok da mantıksız bir tercih değil diyebilirim çünkü yayın işleri gerçekten zormuş ve verdikleri parayı çıkartamama ihtimalleri çok yüksek gözüküyor yeni filmde gelmeyeceğine göre umarım bir mucize olur ve basılır.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,130
37,494
İstanbul
Çok teşekkürler, devamını tamamladıkça bu sayfaya eklemeyi düşünüyoruz. Sizi bulmuşken kullanıcı ismi değişikliğinin nasıl olduğunu sormak isterim. Bu sayfayı yazarken fark ettim "potato" yani patates yazmak isterken "patato" yazıp maori dilinde kapıyı çal gibi bir şey yazmışım da.
:) değiştirdim. Aslında patato da hiç fena değildi. :)

Creepy

Yeni Üye
22 Nis 2019
92
285
Ellerinize sağlık. Kaliteli olmuş
71m+cLYpErL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

İlk olarak herkese sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum. Bu çalışma ile hem size yılın ilk gününde bir sürpriz yapmak istedik hem de başarıyla bitirip yükleyebildiğimiz ilk çalışma ile bu foruma ve bu işe güzel bir giriş yapmak istedik . Bu çizgi romana bu forumda epey istek vardı ve çok uzun araştırmadan sonra yapılmadığını gördük. Elimde 1-3-6-7 sayıları olduğu ve tarama yapma imkanım olmadığı için sayın Koray Özbudak'ın çevirdiği Arkabahçe sürümünü en az değişiklikle en uygun şekilde dijitale geçirmeye çalıştık. Birkaç kez kontrol etsek de illaki hatalarımız olmuştur, bunları söyleyebilirseniz elimizden geldiğince bir sonraki çalışmamızda düzeltmeye çalışırız. Şimdilik 6. cildin ilk 5 sayısını yetiştirebildik ama diğer 6 bölümde en yakın zamana yetiştirmeye çalışıyoruz. Tekrardan mutlu yıllar ve keyifli okumalar.

Balonlama: Erayz/Potato (E/P çeviri)

Zeljko

Yeni Üye
12 Ara 2023
49
352
Geçenlerde arkabahçe instagram hesabına Sin City'i tekrar basip basmayacaklarini sordum,olumsuz yanit aldim.Frank Miller hayranı olarak bu habere haliyle üzüldüğümü ifade etmeliyim velakin sitemizde bir yerden de olsa bu şahesere el atılması beni ziyadesiyle mutlu etti.İnşallah tamamlandığını da görmek bizlere nasib olur.Katki ve emeği olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

çizgiray

Yeni Üye
20 Eyl 2024
2
2
Gerçekten çok güzel olmuş ilk defa böyle bu kadar güzel bir çalışma gördüm sizi tebrik ediyorum devamını bekliyorum