Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gringo Bilka Yayınları Sayı 13 - Bizde Ölmüş Sayılırız
Asliye Hukuk Mahkemesinde, nüfusta isim tashihi davası açtım. Bu kahramana bu kadar isim az diye.
Duruşma gününe kadar isim ilave etmek isteyen dostlar öneride bulunsun, onları da ilave ederek Çiko'muza bir rakip yaratalım.
Çok şükür Dasti'nin ismi hep aynı kalıyor, yoksa halimiz nice olurdu
Teşekkürler sevgili ertuğrul, Direnc11 ' i de özlediğimi bu vesile ile dile getirme fırsatı bulmuş oluyorum.
Bir kaç yıpranmış sayfaya rağmen baişarılı bir tarama çıkmış ortaya. İlk maceranın sonu da klasik çevrilen kahramanlarımız - haydutlar - apaçiler ve son anda yetişen süvariler biçiminde gidiyor ama ortadaki ikili biraz farklı gelişiyor bu sefer.
Sevgili Ertuğrul kardeşim inan bu nadide kitapları görünce dünyalar benim oluyor sanki.Tertemiz,pırıl pırıl,emek dolu.
Değerli kardeşim çok teşekkürler ederim,belki klasik olacak ama içimden geldiği için söylüyorum,iyi ki varsın.Sevgi ve saygılarımla,hoşçakal.
Çok berrak bir çalışma olmuş ellerine sağlık. Eskiden tek sefer alıp okuduğumu hatırlıyorum ama beğenmemiştim;o yıllarda Zagor ve Tommiks herşeyden ağır basıyordu