Goust Mayalen: Kamarades 1 -3 (la fin des romanov-Ramanov'ların Sonu) (Fransızca)

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
3,662
37,542

Goust Mayalen: Kamarades t1 la fin des romanov

Goust Mayalen: Kamarades t1 Romanovların sonu

Petrograd, 1917 başı.

Ania ve Volodya, şehri sarsan devrimci heyecanın tam ortasına tanışırlar ve anında birbirlerine aşık oldular. Ancak devrime olan ortak sempatilerine rağmen her şey onları ayırıyor.

Sıradan bir Kazak askeri aslında Çar'ın kızı Prenses Anastasia Romanova'dır...

Bu sıkıntılı günlerde yolları başka bir aktivistle kesişecektir.

Son düzenleme:

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
3,662
37,542

Kamarades - Tome 2 - Tuez-les tous (fransızca)

Kamarades - Cilt 2 - Hepsini öldürün

Tarih, 1917 yılının soğuk bir sabahında Moskova'da başladı ve Anastasia ve ailesi için daha da hızlanacak.

Kraliyet kuzenleri tarafından gönderilen sadık Binbaşı Sinclair'in yardımıyla kaçan Romanovlar, Stalin'in liderliğindeki yeni uğursuz siyasi polisin tuzaklarını bozmak zorunda kalacaklar.

Ancak savaşın harap ettiği Avrupa'da dostlara çok az rastlanır...

Romanovlar, tüm halkların kaderini belirleyecek en kötü şantajın hedefi olacak.

Son düzenleme:

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
3,662
37,542

KAMARADES T3 TERRE PROMISE (Fransızca)

KAMARADES T3 VADEDİLEN ÜLKE

Ania ve Volodya'nın önceki cildin sonundaki görevi, ailenin özgürlüğü karşılığında Romanovların altınını Almanlar için getirmekti.

Bir Sibirya gölünün dibindeki hazinenin kaybolmasını sahneleyerek görevlerini yerine getiriyorlar.

Ancak savaş hâlâ sürüyor, Rusya Polonya'yı işgal ediyor. Volodya, Çar Nicholas II ve Ania öne çıkıyor.

Volodya'nın savaş zamanındaki eylemleri onu tekrar ilgi odağı haline getirdi... ama Stalin'in dikkatini çekti.

Romanovları yok etmekten asla vazgeçmeyecek olan Stalin'in intikamının hedefi olan kahramanlarımız barışı bilmiyor gibi görünüyor...

Son düzenleme:

karlıova

Yeni Üye
9 Ocak 2019
113
669
Selam @balkan dostum. Stalin'in gençliğini anlatan "La Jeunesse de Staline" ikili albümünü okudum. Tarihte görülen en acımasız liderlerden biri, çekirdekten yetişme bir anarşist. Titiz araştırmalar ürünü bu BD, çok zor şartlardan gelen bir Gürcü gencin Stalin'e dönüşme sürecini güzel aktarmış.

Kızıl devrim tarihine girmişken, Romanov'ların talihsiz sonuna bir göz atayım dedim, ancak linkler ölmüş. Tazeleme imkanı bulabilirseniz sevinirim.

Bu arada bir ek daha, bu serinin BDGest sayfasında Goust Mayalen çizer olarak görünüyor. Kanımca başlıklara bir yaratıcı ismi koymak gerekirse senaristin ismi olmalı, veya hem senarist hem çizere birlikte yer verilmeli. Bu seri için iki senarist var, BENOÎT ABTEY ve JEAN-BAPTISTE DUSSÉAUX. Düzgün arşivleme adına, başlıkta Kamarades (Abtey / Dusséaux) olarak yazılabilirse daha doğru olur.

Sevgiler

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
3,662
37,542
Selam @balkan dostum. Stalin'in gençliğini anlatan "La Jeunesse de Staline" ikili albümünü okudum. Tarihte görülen en acımasız liderlerden biri, çekirdekten yetişme bir anarşist. Titiz araştırmalar ürünü bu BD, çok zor şartlardan gelen bir Gürcü gencin Stalin'e dönüşme sürecini güzel aktarmış.

Kızıl devrim tarihine girmişken, Romanov'ların talihsiz sonuna bir göz atayım dedim, ancak linkler ölmüş. Tazeleme imkanı bulabilirseniz sevinirim.

Bu arada bir ek daha, bu serinin BDGest sayfasında Goust Mayalen çizer olarak görünüyor. Kanımca başlıklara bir yaratıcı ismi koymak gerekirse senaristin ismi olmalı, veya hem senarist hem çizere birlikte yer verilmeli. Bu seri için iki senarist var, BENOÎT ABTEY ve JEAN-BAPTISTE DUSSÉAUX. Düzgün arşivleme adına, başlıkta Kamarades (Abtey / Dusséaux) olarak yazılabilirse daha doğru olur.

Sevgiler

Paylaştıktan sonra -tekrar mükerrer paylaşım yapmayayım diye- paylaşımlarımı arşivimden siliyorum. Bu nedenle yenilemek için dostlarımdan yardım talep edeceğim, bana bu dosyaları gönderirlerse hemen linkleri yenileceğim.