Doktor Kim
Aktif Üye
- 17 Mar 2011
- 323
- 14,260
Gordon 1.seri sayı 53 Tay yayınları Tek sayfa tarama 17_06_1974
Ozanbariş&palio68 taramasıdır.Arkadaşlara çizgiromanseverler adına çok teşekkür ederim.Çift sayfa taramadır.
Karakanca dostumuz bana yeniden düzenlemem için gönderdi.
Kendisine çok teşekkür ederim.Bende aşağıda örneğini göreceğiniz her sayfada çapraz olarak konulmuş üçer filigranı kaldırdım ve tek sayfa olarak görüntü kalitesini yükselterek düzenleyip beğeninize sundum..İyi okumalar...
/ÇİZGİROMAN YADA KİTAP TARADIĞIMIZDA O BİZİM OLMUYOR.
SADECE TARADIM DİYE O ESERE
SAHİPLENME ÇABALARINI ANLAYAMIYORUM.BAZEN ÇİZERİNİ BİLMEDİĞİM
ÇİZGİROMANLARDA KARE KARE BÜYÜTEREK SANATÇININ İMZASINI ARIYORUM;YA ZORLUKLA BULUYORUM YADA HİÇBULAMIYORUM.ÇİZGİROMAN VE KİTAP TARAMALARI HEPİMİZİNDİR.ONLARI ÖZGÜRLEŞTİRME SAVAŞIMIM SÜRECEK./
Gordon 1.seri sayı 53 (18.6mb)cbr:
Ozanbariş&palio68 taramasıdır.Arkadaşlara çizgiromanseverler adına çok teşekkür ederim.Çift sayfa taramadır.
Karakanca dostumuz bana yeniden düzenlemem için gönderdi.
Kendisine çok teşekkür ederim.Bende aşağıda örneğini göreceğiniz her sayfada çapraz olarak konulmuş üçer filigranı kaldırdım ve tek sayfa olarak görüntü kalitesini yükselterek düzenleyip beğeninize sundum..İyi okumalar...
/ÇİZGİROMAN YADA KİTAP TARADIĞIMIZDA O BİZİM OLMUYOR.
SADECE TARADIM DİYE O ESERE
SAHİPLENME ÇABALARINI ANLAYAMIYORUM.BAZEN ÇİZERİNİ BİLMEDİĞİM
ÇİZGİROMANLARDA KARE KARE BÜYÜTEREK SANATÇININ İMZASINI ARIYORUM;YA ZORLUKLA BULUYORUM YADA HİÇBULAMIYORUM.ÇİZGİROMAN VE KİTAP TARAMALARI HEPİMİZİNDİR.ONLARI ÖZGÜRLEŞTİRME SAVAŞIMIM SÜRECEK./
Gordon 1.seri sayı 53 (18.6mb)cbr:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Moderatör tarafında düzenlendi: