Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Keşke Oğuz Aral'ın adını (Gırgır) ve evladını (Avanak Avni) yaşatsalardı bizlerdeokusaydık. Gırgır 80'li yıllarda tirajı 300,000 üzerindeydi. Dünyada en çok okunan mizah dergilerinin içinde 3. sırada geliyordu. Pazar gününü iple çekerdim. Pazar günü Gırgır alır sinemaya giderdim. Film izlerken Gırgırı yelpaze niyetine serinlemek için kullanır, film arasındada acele olarak okurdum. Ne güzel günlerdi o yıllar. Burada paylaşımı gördükçe hep o anılarım canlanıyor gözümde. Paylaşımın için üstadım binlerce kez teşekkürler....
Şimdi dolar yükselmeyince de artıyor benzin fiyatları. İyi kötü bir mühendislik eğitimi aldım ama benzin fiyatlarındaki bu artışa akıl sır ediremedim, matematiğini bir türlü yapamadım.
Mehmet Çağçağ ,Gürcan Gürsel'e (ya da Gürcan Özkan'a) çizmesi için verdiği espriyi yaklaşık 25 yıl sonra kendisi günün şartlarına göre düzenleyerek çizmiş. Bir nevi cover yapmış