Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bakıyorum, Karargahın ziyaretçileri çocukluk ışıltılarını gözlerinde hiç kaybetmemiş, güleryüzlü arkadaşlar.
Komutanımızın misafirlerine gösterdiği ilginin sonucu ile de ilgili yüzlerimizin gülmesi.
Sen çok yaşa Zeki Bey.
Ah, keşke bugün müsait olsaymışım.
Ginobili üstadım karargaha ilk ziyaret
miydi, ortam nasıldı . Umarım tekrarını
daha kalabalık ve Güngör hocamdan özel
tariflerle de yaparız hep birlikte.
Dostlara selam, sevgi ve saygılar sunuyorum.
Hem Zeki Abi hem de daha bugün telefonda görüştüğüm ginobili, bu aralar buluşacaklarını söylemişlerdi.Demek bu büyük görüşme gerçekleşti.Yeri gelmişken enteresan bir hadiseyi aktarayım.Internet vasıtasıyla ünlü bir alışveriş sitesinden zaman zaman Türkiye Çocuk Dergisi'nin eski sayılarından alırım.Kargolar, Emre adında birisinden gelmekteydi."Bu adam kimdir?" düşüncesiyle facebooka adını ve soyadını girdiğimde, ilk sıradaki arkadaşının rahmetli Haluk Yücesoy (profesör) olduğunu gördüm.Bu adamın Çizgi Diyarı ile bağlantısı olabilirdi.Zeki Abi, Emre (ginobili) adlı üyeden taranması için Türkiye Çocuk Dergileri aldığını söylemişti. Mevlid Kandili akşamı Zeki Abi'yi arayınca, internet üzerinden dergiler aldığım kişi ile Ginobili'nin aynı kişi olduğunun teyitini aldım.