Gerekli Şeyler - Ağustos 2016 Çıkanlar

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,554
29,045
İzmir
Avengers - Zaman Tükeniyor Cilt 01
0000000704015-1.jpg

İlluminati, bir dünyayı öldürdü. Sırada kendilerininki var. Jonathan Hickman'ın iki yıldır inşa ettiği dehşet verici efsane, epik sonuna doğru ilerliyor. Dünya'nın En Kudretli Kahramanları ve İlluminati, sonunda... Son Aşım'ın olacağı güne geldi! Original Sin'de olanlardan sekiz ay sonra... ve İlluminati'nin umutsuz, dünya yok edici hareketlerinden sonra... Avengers için çok şey değişti. Günahlarından nasıl sağ çıktılar? Bu esnada Cabal, yeni ve çok daha ölümcül bir kadroya sahip oldu ama niyetleri fedakârlık, zamanın herkes için tükeneceği ana onları hazırladı mı?
(Tanıtım Bülteninden)
Fiyatı: 28.00 TL

Avengers - Zaman Tükeniyor Cilt 02
0000000707048-1.jpg

Her şey buraya dayandı... Son aşım! Yazar Jonathan Hickman, iki sene boyunca dikkatle geliştirdiği dehşet verici hikâyesini, büyük sonu için -- yani Son Aşım için, sekiz ay ileri alıyor! İlluminati'nin umutsuz, dünya yok eden davranışları ortaya çıkınca, Avengers parçalara ayrılacak. Bir grup, yaptıklarının hesabını vermesi için İlluminati'yi ararken, diğeri ise yeni Cabal'la savaşmaya başlayacak! Tony Stark'ın... ve Dr. Strange'in neye dönüştüklerini keşfedin! O kadar savaşa ve o kadar fedakârlığa rağmen... kimse kaçınılmaz an olan zamanın tükenmesi için hazır olmayacak. Jonathan Hickman'ın efsanevi öyküsünün muhteşem ikinci perdesi karşınızda!
(Tanıtım Bülteninden)

Avengers - Ultron'un Öfkesi
0000000707546-1.jpg

Dünya'nın En Kudretli Kahramanları, Yine Görkemli Bir Zafer Kazanmıştı.

Soykırımcı android Ultron, bir daha geri dönemeyecek şekilde uzaya gönderilmişti... en azından Avengers böyle sanıyordu. Şimdi yani zaferden yıllar sonra, cinayete meyilli yapay zekâ kendine fethedecek yeni bir dünya buldu... üstelik bu dünyanın kendine ait korkunç bir geçmişi var. Vatanı olan Titan'ı kurtarmak isteyen Thanos'un kardeşi Starfox, eski müttefiklerinden yardım istemek zorunda kalacak... ancak bulduğu Avengers, bir zamanlar bıraktığı ekipten tamamen farklı halde. Bu ekipte Ultron'un yaratıcısı Giant-Man de var... ve Hank yine görkemli bir zafer kazanmıştı. Pym, artık gezegen boyutunda olan "oğluyla" yüzleştiğinde, babalık sorumlulukları daha önce hiç olmadığı kadar artacak.
(Tanıtım Bülteninden)
Fiyatı: 26.00 TL

The Amazing Spider-Man Klasik - Cilt 4
0000000704684-1.jpg

Örümcek Adam bu ciltte de ezeli düşmanlarıyla mücadele etmeye devam ediyor. Plan Ustası gerçekte kim? Peki Doktor Ahtapot'la olan bağlantısı ne? Avcı Kraven bu sefer hangi avın peşinde? Eriyik Adam dokunduğu her yeri eritmeye devam ediyor. Norman Osborn nihayet gerçek yüzünü göstermeye başladığında ortalık birbirine giriyor ve güzeller güzeli Mary Jane Watson tekrar sahneye çıkıyor. Ayrıca bu ciltte Örümcek Adam tarihi bakımından oldukça önemli bir değişime de tanıklık ediyoruz. 39. sayıda Steve Ditko'nun çizer koltuğuna John Romita geliyor ve Örümcek için yeni bir çağ başlıyor.
(Tanıtım Bülteninden)

Inhuman Cilt 2 - Axis
0000000707036-1.jpg

Dünya'nın çoğu Black Bolt'un, Infinity'de olanlar sırasında öldüğünü sanıyor ama ağzı sıkı kral, herkesin sandığından çok daha ortalıkta. Black Bolt ve Maximus, aylardır gizlice New Avengers'ın yaptıklarına katılıyorlar ama bu, neden ortadan kaybolduklarının esas sebebi değil. Boltagon kardeşlerin başı belada -- ve bu durum, içlerinden birisi için oldukça kötü şekilde sona erecek! Bu sırada, Axis'te olanlar yüzünden Medusa'nın yaşadığı değişim, Attilan'ın hükümdarının bambaşka birine dönüşmesine sebep olacak! Ennilux Şirketi nedir ve Inhumanların geleceğinde nasıl bir rolü var? Attilan uçuruma sürükleniyor... Peki ama tahtına kim oturacak?
(Tanıtım Bülteninden)
Fiyatı: 26.00 TL