Bir süre önce tamamen kendi zevkime göre listelediğim fantastik edebiyat kitapları hakkında bir konu açmıştım. Listemin birinci sırasındaki Game of Thrones (Taht Oyunları) serisini bu sıralar takıntı haline getirdim. Sadece diziyi seyredip kitapları okumakla kalmadım internette hikaye hakkında çok farklı kaynaktan bir çok okuma yaptım. Seri mevcutta 5 cilt kitap (ciltler bölünmüş halde yayınlandığından 9 kitap) ve 6 sezon dizi halinde yayınlandı. Serinin 7 cilt ve 8 sezon olarak tamamlanması planlanıyor. Ayrıca The World of Ice and Fire isminde öykünün geçtiği evreni anlatan bir kitabı da mevcut. Bu kitapta yakında Türkçe olarak raflarda yer alacak. Resmi yayınların dışında fanlar tarafından hazırlanmış bir çok yazı ve çizimde mevcut. Bu araştırmalarım sırasında bulduğum fan yapımı kısa bir çizgi romanı çevirip balonlamasını yaptım.
Fantastik edebiyat seven dostumuz gurcansarı ve değerli adminim ve hemşerim savok namında kılıç ve büyü öyküleri seven bütün dostlara... Keyifli okumalar.
Fantastik edebiyat seven dostumuz gurcansarı ve değerli adminim ve hemşerim savok namında kılıç ve büyü öyküleri seven bütün dostlara... Keyifli okumalar.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Moderatör tarafında düzenlendi: