Galatasaray MP:68 CSKA Moskova:64

Tsubasa

Admin
11 Mar 2009
531
1,183
Galatasaray'ın CSKA Moskova ile oynadığı karşılaşmada yapılan anonsta, Galatasaray taraftarlarının THY Avrupa Ligi'nin en çılgın taraftarı seçildiği duyuruldu.
Basketbol THY Avrupa Ligi'ndeki Galatasaray Medical Park-CSKA Moskova karşılaşmasına sarı-kırmızılı taraftarlar büyük ilgi gösterdiler.
Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki maçın biletlerini 3 gün öncesinden tüketen taraftarlar, karlı ve soğuk havaya rağmen salonu tıklım tıklım doldurdular.
AVRUPA'NIN EN İYİSİ SEÇİLDİ
Karşılaşma öncesinde Abdi İpekçi Spor Salonu'nda ışık gösterileri yapıldı
Taraftarlar da tribünde, üzerinde bu maçın tasvir edildiği dev bir resim açtılar. Tasvirde, CSKA Moskova'lı oyuncular isyan ederken, önlerinde bir bebek emziği olması dikkati çekti.


[DM]xohbiq_galatasaray-cska-macy-oncesindeki-muhteyem-tribun-yovlary_sport[/DM]


Bu arada, Galatasaraylı taraftarların tezahüratları sırasında Avrupa Ligi Televizyonu (Euroleague TV) özel çekim yaptı.
Salonda yapılan anonsta, Galatasaray taraftarlarının THY Avrupa Ligi'nin en çılgın taraftarı seçildiği duyuruldu.


[DM]xohfov_galatasaray-cska-mac-sonu-ve-roportajlar_sport[/DM]
 
12 Şub 2010
15,006
545,240
Bir Fenerbahçeli olarak, Galatasaray'ın başarısı nedeniyle tüm GS li dostlarımı kutluyor ve sevinçlerini paylaşıyorum. Başarılarının devamını diliyorum.

Sevgili tsubasa, salonda yapılan anonsta GS taraftarının en çılgın taraftar seçilidiğini söylemiş ama benim samimi kanaatim bunun doğru olmadığı ve spikerin gaz verdiği yönünde. Bu mesaj FB için olsaydı şu saate kadar cevap yazanlar en az iki katı olurdu. GS taraftarı, takımının başarılarına yeteri kadar ilgi göstermiyor bence.
 

Tsubasa

Admin
11 Mar 2009
531
1,183
Değerli profesör ağabeyim, çok doğru söylemişsiniz. O gün eurolig taraftar belgeseli çekecekti o nedenle özel olarak hazırlanılmış. Yoksa bu galibiyetten sonra forumda bile iki tafartarımızın sesi çıkmış :)
 

santiago

Yeni Üye
15 Ağu 2010
69
204
istanbul
Efendim sizlere katılmıyorum maalesef, salon olympiacos maçında doldu, barcelona'da doldu, cska'da doldu, efes maçında muhtemelen yine dolucak.
Barcelona maçından sonra juan carlos navarro'nun, cska maçından sonra teodosic'in taraftar ile ilgili yorumları birbirinin kopyası.
Bilmiyorum maçtan sonra sosyal medyayı takip ettinimiz mi yada ekşisözlüğü ama gayet ilgi vardı, devamda ediyor. Burası bir taraftar forumu değil neticesinde ilginin olmaması çok normal hani burdaki ilgiden yola çıkarak galatasaray taraftarı gibi bir genelleme yapılarak takımlarının başarılarına sahip çıkmıyorlar denmesini yanlış buluyorum ve eleştiriyorum. Saygılarımla....
 
Üst