GADDAR DAVUT-3.kitap-89sayfa

murtaza5

Yönetici
15 Tem 2009
13,047
359,178

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,263
7,413
Ve Gaddar Davut'ta 3. kitap karşımızda !! Çok teşekkürler @murtaza5 . Çizgi roman dünyamız adına önemli bir seriyi , tarafınızdan emeklerinizle okumanın mutluluğunu yaşamaktayım. Kurtcebe külliyatıyla ilgili , artık yeni paylaşımlarınızı beklediğimi belirtir , emekleriniz için teşekkürlerimi sunarım. Sağ olun.

Calligrapher

Onursal Üye
5 Nis 2021
1,342
8,197
Çok yönlü sanatçı Nuri Kurtcebe'nin (ki Erkin Koray için şarkı sözü yazmışlığı, albüm kapağı yapmışlığı bile vardır!) Gaddar Davut maceraları, Oğuz Aral'ın Utanmaz Adam'ıyla birlikte, 70'li yıllarda Gırgır dergisini her hafta alma sebebimdi. Yıllar sonra değerli @murtaza5 üstadın bu paylaşımları beni o günlere götürdü. Kısa zamanda serinin 3 kitabını da paylaşarak bizleri sevindirdiniz @murtaza5 üstadım. Çok teşekkürler, elleriniz dert görmesin...

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,316
4,641
Ne kadar güzel çizgiler.
Yıllar önce Gırgır dergisinin gazete bayiine gelmesini beklerdim dört gözle.Sırf bu güzellikler için.
Sevgili murtaza5 kardeşim emeğin için bizler ile paylaştığın için çok teşekkürler ederim.
Sevgi ve saygılarımı sunuyorum

Hakan Alpin

Çizgi Roman Ustası
Onursal Üye
24 Şub 2015
1,821
15,697
Ülkemizdeki mizahi çizgiromanların en matrak ve klas örneklerinden biri Gaddar Davut. Bu vesileyle Nuri abiyi sevgiyle anıyorum. Her zaman ilgiyle takip ettiğim bir sanatçı olmuştur.