François Boucq (Moon Face)

kayıntı

Yeni Üye
19 Haz 2022
116
535
Boucq'u bu forumda "Bouncer" ile tanıdım ve sevdim. Daha sonra yine forumda;
Sihirbazın Karısı, Billy Budd KGB ve Little Tulip eserleriyle buluştum, emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.
Sayın Orpa da The Route 66 List'i çevirip yolluyor, teşekkürler.
Boucq'un başka hangi eserleri varmış diye araştırırken Jodorowsky ile birlikte hazırladığı Moon Face'i buldum; İyi okumalar.

Not; İngilizce olan bu kaynaktan biraz yavaş olsa de ben 5 bölümün hepsini indirebildim.
Sevgiler saygılar

Edit (direnc11):

Mega.nz platformuna yüklenen dosyalara ait link:

Moderatör tarafında düzenlendi:

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,097
37,236
İstanbul
Üstadım, öncelikle bugüne kadar yaptığınız yorumlarla konuları zenginleştirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Bunlar çok önemli ve kıymetli katkılar.

Bu konu özelinde ilerisi için fayda sağlaması arzusuyla birkaç şey söylemek isterim.

Öncelikle bahsettiğiniz gibi verdiğiniz kaynaktan indirmek epeyce eziyetli. Bu tür durumlarda bu eziyete ilk katlanan dostumuz diğer Diyar dostlarını bu tür dertlerden azat etmek için dosyaları daha erişilebilir bir platforma yüklerse çok yerinde bir şey yapmış olur sanki. Biraz bu yüzden de taşıma linkler yerine kendi linklerimizin kullanılmasını arzu ediyoruz. Bu konu özelinde bahsettiğim şeyi ben yapıp bu kıymetli eserin 5 sayısını erişimi daha kolay bir platforma yükledim. Link:

Bir de konuya görsel eklense yerinde olur:

file
file

Sadece başlık üzerinden arama yapan dostların erişimine katkı sağlamak adına başlığı bir miktar değiştirdim.

Hem açacağınız yeni konuları hem de diğer konulardaki yorumlarınızı bekliyor olacağız.