Forumda artık Red Kit yok mu?

lenard

Onursal Üye
29 Haz 2009
382
2,202
Çizgiroman dünyası başlığının altında göremedim.arama yaptığımda da çıkmadı.Konu hakkında bilgi verilebilir mi acaba?

lenard

Onursal Üye
29 Haz 2009
382
2,202
Açıklama için teşekkürler...Yazık olmuş okumayan arkadaslara,üzüldüm.

İskenderunlu

Onursal Üye
29 Tem 2012
5,584
13,890
iskenderun-Hatay
Ben de üzüldüm, nasıl olsa site kaçmıyor ilerde indiririm demiştim, sadece 2 tane indirm,ş,m o da gazete eki mi ne..Ama Bizim Köşemiz diye bir sitede Red Kit henüz açık linkte..

Son düzenleme:

lenard

Onursal Üye
29 Haz 2009
382
2,202
Ben de üzüldüm, nasıl olsa site kaçmıyor ilerde indiririm demiştim, sadece 2 tane indirm,ş,m o da gazete eki mi ne..Ama Bizim Köşemiz diye bir sitede Red Kit henüz açık linkte..

teşekkürler dostum,tavsiye ettiğin site işime yaradı..3 sayı eksiğim vardı,artık tamamlandı

NadirCevahir

Yeni Üye
8 Eyl 2012
34
35
Asterix gitti, Red Kit gitti, nedir bu yayınevlerinin zulmü? Aslında şunu düşünemiyorlar vatandaş buradan indirir bakar beğenen yayınevinden orjinalini de alır, bu kadar basit aslında ama yok biz yayınlıyoruz hiçbir yerde yer alamaz mantığı hakim...

umut22

Aktif Üye
8 Tem 2010
397
990
Eee... peki noolacak böyle devam ederse. Yarın birgün Teksas-Tommiks-Zagorda kaldırılabilirmi, varmı böyle bir ihtimal?

cngz1

Aktif Üye
3 Ara 2011
68
9,440
İstanbul
Yayıevleri yanılıyor bizler çizgiroman fanatikleriyiz kütüphanemizde de olmasını isteriz. indirdirmek bizlere yetmiyor.

Mutlaka sahip olmalıyız yayınevleri yayınlanınca kimse kitap almıyor sanılıyor tam tersi indirdiğimiz çoğu yayın zaten bizde var. Öyle değilmi arkadaşlar Bakalım bunun sonu nereye varacak...

caretta

Onursal Üye
24 Ağu 2011
2,998
24,699
Kıbrıs
Elimde birçok yayınevinin yayınladığı Red Kit'ler olduğu halde bu konuya hiç girmedim.Yapı Kredi Yayınları mı sitedeki Red Kit'leri kaldırttı?Bu işlerin hukuki yönlerini bilmiyorum ama 35-40 yıl önce
bir yayınevinin yayınladığı Red Kit üzerinde yeni bir yayınevi nasıl hak iddia edebilir merak ettim?
Şimdi Lal Kitap bütün Tay Zagor'lara sahip çıksın veya Oğlak Yayınevi yayınlanmış bilumum Teks'leri sahiplensin.Red Kit'te böyle mi
oldu?

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,171
İstanbul-İzmir
Evet sayın Caretta Yapı Kredi Yayınlarından özel olarak bilgilendirildik ve kaldırdık Red Kit bölümünü.
Hukuksal boyutu ne yazık ki açık değil..
Kimine göre sahipli anonim olmayan her sanat eseri yazılı basın şarkı şiir bile 300 yıl boyunca kullanılamazmış?
Yinede amacımız çizgi romana destek olmak olduğu için istek halinde o yayını hemen kaldırıyoruz.

İskenderunlu

Onursal Üye
29 Tem 2012
5,584
13,890
iskenderun-Hatay
Evet sayın Caretta Yapı Kredi Yayınlarından özel olarak bilgilendirildik ve kaldırdık Red Kit bölümünü.
Hukuksal boyutu ne yazık ki açık değil..
Kimine göre sahipli anonim olmayan her sanat eseri yazılı basın şarkı şiir bile 300 yıl boyunca kullanılamazmış?
Yinede amacımız çizgi romana destek olmak olduğu için istek halinde o yayını hemen kaldırıyoruz.

Ne yapalım bizde 300 yıl bekleriz..