Forum Yöneticilerine Teşekkürler...

homeric

Çeviri & Balonlama
19 Eyl 2009
338
3,251
Kütahya
Birkaç gün önce Savok dostumuzun yaşadıklarına çok üzüldüm.Benim düşündüğüm her şeyi o başlığın altında arkadaşlarımız söyledi.
Konuyu bu tatsız hadiseyi hatırlatmak için açmadım.Yöneticilerimiz gerçekten o kadar özveriyle çalışıyorlar ki hayranlık duymamak elde değil. Dün Kit Taylor'un iki sayısı için kırık link bildirimi yapmıştım.Bugün baktığımıda Gulyabani dostumuz linkleri yenilemiş bile. Bunun üzerine direnç 11'in haklı sitemi aklıma geldi.Büyülü Rüzgar'ın renkli balonlamasının yüklendiği siteyi beğenmemiş ama hiçbirimiz mediafire sitesine yükleme yapmamıştık.Yine direnç 11 linki ekledi.(İndirdiğim halde link eklemeyenlerden biri de bendim).
Özel mesaj yoluyla yöneticilerimize ne zaman bir şey sorsam içtenlike yardımcı oldular.
Sonuç olarak gerçekten çok şanslıyız. Özel hayatlarından fedakarlık yaparak forumumuz için canı yürekten çalışan tüm arkadaşlara kendi adıma bir kere daha teşekkür ediyorum.

hadon

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Mar 2010
3,056
9,130
Kastamonu
Diyar düzgün insanlarla dolu; yöneticiler de ona göre olacak elbette... Yüzyüze tanıştığım her insan, bu inancımı pekiştirdi.

Tarantula

Onursal Üye
9 Ağu 2010
662
2,970
Forumlar ilk dünyada ortaya çıktığında bir forumun ömrünü kullanıcılar belirler diye bir görüş vardı. Ama yıllar içinde kapanan, yürümeyen, çöle dönen o kadar çok forum oldu ki. Artık anlaşıldı ki en önemli faktörlerden biri forumun yönetici kesiminin kalitesi, tutarlılığı, birlikteliği, işbirliğiymiş. Çizgi diyarı da o açıdan Türkiye forumları içerisinde son derece şanslı bir forum. Her geçen gün büyüyen, canlanan daha dinamik bir yapıya bürünen bir işleve sahip. Ben de teker teker tüm yöneticilere teşekkürü bir borç bilirim.

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,141
77,483
hiçbiryerde :)
Teknik anlamda ya da her bakımdan fedakarlıkları anlamında
bütün yönetici dostlarım çok emek harcamaktalar,
yönetici olmayıp ta benden
kat kat fazla işler yapmış onlarca insana,
çok iş yapması önemli değil,burada dostluğunu
gönülden paylaşan,muhabbete katılan herkese ben de teşekkür ederim.

ulucak

Süper Üye
8 Eyl 2012
1,064
2,808
Yöneticisiyle; katılmcısı ve okuruyla bu muhteşem sitede emeği geçen herkese bende teşekkür ederim.iyiki varsınız.

12 Şub 2010
15,006
545,756
Hayat hep birlikte güzel, hep birlikte anlamlı

Yani paylaşınca daha güzel

Yöneticisi, üyesi, yorum yapanı, kuru teşekkür edeni, like yapanı, sadece indiren okuyan ve içinden sağol diyeni ile birlikte

cemsultan

Aktif Üye
25 Eyl 2009
403
395
Sevgili Yönetici Abilerimiz,sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır,emekleriniz o kadar çok ki ne desek karşılığı yok.İyiki sizin gibi insanlar var ve hep varolsunlar.Selamlar,saygılar:)

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,366
142,848
Tüm arkadaşlarımızın güzel yorumlarını okumak gerçekten çok güzel. Forumdaki yönetici arkadaşlarımız gerçekten kaliteli ve sağlamlar. Her konuda bizlere yardımcı olmaktan çekinmiyorlar, konulara müdahele etmeleri bile çok yerinde ve sağlam. Bu konuda ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. İyiki bu forumda varım ve olmaya da devam edeceğim.