Forum Çökmesi Sonucu Kaybolan Kayıtlar

4you007

Kıdemli Üye
10 Eki 2012
131
856
Evvela tüm forum ailesine bu çökme sebebiyle gerçekten büyük geçmiş olsun diyorum.
Bilgisayarımızdaki format atmanın sıkıntılarını hepimiz biliriz.Bİrde bunu böyle bir büyük forumda düşüneyim dedim,sırtımdan soğuk terler boşandı.
Tekrar geçmiş olsun der,umarım bir daha böyle bir durumla karşılaşmayız.
Benim sormak istediğim soru şu....

Malum bir takım yüklemeler doğal olarak yok oldu.Benimde tabii daha evvel yüklediğim bazı mesajlar doğal olarak silindi.

Bu durumda forumun şu andaki durumu kurtulmuş en son halimi,yani benim yüklediğim
vede halen burada olamayan mesajlarımı tekrardan yükleyebilirmiyim,Yoksa zamanla hepsi sizler tarafından tekrar yüklenecekmi.
Bunu öğrenmek istememdekii amaç,çift iş yapmamak için.

Herkese sevgiler,saygılar...

savok

Admin
30 Eki 2009
20,016
85,756
Kasımpaşa
4 Nisan ile forumun tekrar açıldığı güne kadar olan konuların tamamı yeniden yüklendi. Ancak hepsini birden açarsak forumda karmaşa olur, bu nedenle tarihlerinin eskimesini bekliyoruz. Sizin henüz bir şey eklemenize gerek yok. İlginiz için teşekkür ederim. Saygılarımla!

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,137
37,524
İstanbul
Hassasiyetin için teşekkür ederim, sevgili 4you007.

Konular teker teker genele açılıyor. Muhtemelen bir hafta içinde hepsini tamamlamış oluruz diye tahmin ediyorum. Değindiğin husus önemli, lütfen kayıp konuları tekrar yüklemeyin. Bu konular, altına yazılan mesajlarla birlikte teker teker açılıyor.

Ama elbette yeni konuları dört gözle bekliyoruz. :)