4you007
Kıdemli Üye
- 10 Eki 2012
- 131
- 856
Evvela tüm forum ailesine bu çökme sebebiyle gerçekten büyük geçmiş olsun diyorum.
Bilgisayarımızdaki format atmanın sıkıntılarını hepimiz biliriz.Bİrde bunu böyle bir büyük forumda düşüneyim dedim,sırtımdan soğuk terler boşandı.
Tekrar geçmiş olsun der,umarım bir daha böyle bir durumla karşılaşmayız.
Benim sormak istediğim soru şu....
Malum bir takım yüklemeler doğal olarak yok oldu.Benimde tabii daha evvel yüklediğim bazı mesajlar doğal olarak silindi.
Bu durumda forumun şu andaki durumu kurtulmuş en son halimi,yani benim yüklediğim
vede halen burada olamayan mesajlarımı tekrardan yükleyebilirmiyim,Yoksa zamanla hepsi sizler tarafından tekrar yüklenecekmi.
Bunu öğrenmek istememdekii amaç,çift iş yapmamak için.
Herkese sevgiler,saygılar...
Bilgisayarımızdaki format atmanın sıkıntılarını hepimiz biliriz.Bİrde bunu böyle bir büyük forumda düşüneyim dedim,sırtımdan soğuk terler boşandı.
Tekrar geçmiş olsun der,umarım bir daha böyle bir durumla karşılaşmayız.
Benim sormak istediğim soru şu....
Malum bir takım yüklemeler doğal olarak yok oldu.Benimde tabii daha evvel yüklediğim bazı mesajlar doğal olarak silindi.
Bu durumda forumun şu andaki durumu kurtulmuş en son halimi,yani benim yüklediğim
vede halen burada olamayan mesajlarımı tekrardan yükleyebilirmiyim,Yoksa zamanla hepsi sizler tarafından tekrar yüklenecekmi.
Bunu öğrenmek istememdekii amaç,çift iş yapmamak için.
Herkese sevgiler,saygılar...