FM - Minority Report (Sezon 01)

SenSei

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
24 Eyl 2009
2,823
28,735
İstanbul
Minority Report
(Sezon 01)​

46363433333935.png

Suç Öncesi" programı'nın sonlanmasından tam 10 yıl geçmiştir. Geleceği görme yetisi olan bir "precog" yaşamını normal bir insan olarak sürdürmeye çalışsa da, bunda çok zorlanmaktadır. Geçmişte bir takım sorunlar yaşayan dedektif Lara Vega (Meagan Good) bu "precog" ile karşılaşır ve yeteneğini uygun bir şekilde, Lara'nın yardımları ile kullanmaya çalışır.​

Hepimiz Tom Cruise'ın eşsiz Azınlık Raporunu hatırlarız. Şahsen benim en sevdiğim bilimkurgu filmlerinden biridir. Mantık olarak baktığımızda dizi olarak güzel malzemeler çıkabilir ve sürükleyici yeni bir diziye kavuşmuş olabiliriz. Ama tabi endişelerim de yok değil. Ilk bölümünü bugün izlemeye çalışacağım. Inşallah hayal kırıklığı olmaz.

Izlemek için lütfen

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,554
29,049
İzmir
Sevgili Sensei,
Filmi bende çok beğendim fakat uyarlamalara her zaman temkinli yaklaşanlardanım. Çok iyi olabileceği gibi çok kötü de olabiliyor. Lütfen seyrettikten sonra izlenimlerinizi de bizimle paylaşırsanız benim gibi bir çok arkadaş da seyredip seyretmeme kararını verirken sizden referans almış oluruz.

cngz1

Aktif Üye
3 Ara 2011
334
9,709
İstanbul
Bir solukta izledim güzelmiş kurguyu güzel işlemişler Tom Cruise filminden sonraki olaylarla devam edilmiş Teşekkürler SenSei