Sizleri üzerinde çalışmakta olduğumuz yeni bir çeviri - balonlama projesinden haberdar etmek istedim; Flash Gordon günlük gazete bantlarının Dan Barry tarafından hayat verilen ikinci serisi. Bu serinin ilk macerası olan "Space Prison (Uzay Hapishanesi)" ile başlıyacağız. Benim çevirisini yapacağım maceraların balonlamaları sevgili uzung tarafından hazırlanacak. Gordon çevirmekle ilgili düşüncemi açtığımda önerisiyle yol gösteren ve kaynakları temin eden abartman üstadıma da ayrıca teşekkür ederim. Çalışmalarımız boyunca onun yardımlarına ihtiyaç duyuyor olacağız.
Daha önce Türkiye'de basılmamış bu maceraların ilginizi çekeceğini umarım. Oldukça yoğun metinlere sahip olan maceraların ilkinin çevirisi bitmek üzere. Balonlamanın da tamamlanmasıyla birlikte teker teker dostlarla paylaşmanın keyfini yaşayacağımızı ümit ediyorum.
Daha önce Türkiye'de basılmamış bu maceraların ilginizi çekeceğini umarım. Oldukça yoğun metinlere sahip olan maceraların ilkinin çevirisi bitmek üzere. Balonlamanın da tamamlanmasıyla birlikte teker teker dostlarla paylaşmanın keyfini yaşayacağımızı ümit ediyorum.
Son düzenleme: