scanfan
Yönetici
- 25 Eyl 2013
- 7,210
- 75,906
Sağlam Bir Dosya Barındırma Sitesi
Filepi.com
Dosyaları Silmiyormuş
Sevgili diyardaşlarım, nette tesadüffen yeni bir dosya barındırma sitesine rastladım, adı "Filepi.com". Barındırma siteleri konusuna daha önce ÇD'nda çeşitli defalar değinmiştik. Bunun nedeni de bu tür sitelerin çoğunda dosyaların sonsuza kadar muhafaza edilmemesi sorunuydu. Aradan bir-iki yıl geçmeden, özellikle de Türkçe adları olan yerli? sitelere yüklediğimiz dosyaların yerinde yeller estiğini üzüntüyle görüyorduk. Aslında sizlerin de farkettiği gibi forumun yöneticileri mesailerinin büyük kısmını linkleri kaybolmuş konuların linklerini yenilemekle geçiriyorlar. Daha önceki sohbetlerimizde dosya barındırma sitelerinden "MediaFire" ve "Mega"nın bu açıdan en sağlam ve güvenilir siteler olduğunda mutabık kalmıştık. Bu konuda "Yandex" de oldukça güvenilir duruyor. Resim yükleme sitelerinden de "postimage.org" ile "imgur.com"un en sağlam siteler olduğunda hemfikir olmuştuk. Dosya ve resimlerimizi yüklerken bu siteleri seçersek katkılarımız kalıcı olur ve yöneticilere de az iş çıkar diye de lafı bağlamıştık.
Şimdi tesadüfen bulduğum bir dosya barındırma sitesi de görünüşe göre, özellikleri açısından Mega ve MediaFire'a benziyor. Dosyaları sonsuza kadar barındırmayı sürdüreceğini vaad ediyor. Diğer ikisinde kapasitemin sonuna gelmiş olan ben ucundan kıyısından bu siteyi de kullanmaya başlarım diye düşündüm. Sizlerin de fikrini almak istedim. Aşağıda sitenin ana sayfası ve linki var.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: