ETAP 2 - Yeni Dostlar, Çay ve Keyifli Bir Sohbet, Buyrun! 23.02.2013 16:00 Kadıköy Teras Kafe
Dostluk, sevgi, saygı, muhabbet gibi soyut kavramların somut hale geldiği, meslek, yaş gibi farklılıkların anlamını yitirdiği, saygılı bir sohbetin eşlik ettiği masamıza hoş geldiniz…
Evet aramıza yeni katılanlar var, soldan başlıyoruz doğallıkla, Bay_x Recep, raven Mustafa, Ertuğrul Zeki, zamangezgini Bayhun, Tsubasa Hüseyin, vefalı Hüseyin, profesör Haluk, Nihal Yusuf’un Eşi, Yusuf, Nihat
Kaldığım yerden devam ediyorum, dünya tatlısı iki adam cngz1 Cengiz ve fındıkfındık Ozan.
Güngör ve Bay_x, Mustafa ve diğerleri
Cemil, Güngör, Recep ve arkada hain çaycı.
Gürcan da geldi, neden uzun zamandır görünmediğini hesabını veriyor..
Saygılı çocuk..
Toplantıyı açıyorum, oturabilirsiniz gençler!.
Muhabbet hızlanıyor..
Dünya tatlısı çiftimiz..
Bu yanda Fındıkfındık konuşurken karşıdan gelen ismi ile müsamma "tarantula" dostumuz da bize katıldı..
Masa gittikçe kalabalıklaşıyor.. Bu başta tarantula diğer başta kalantorxxl dostumuz yeni katılanlardan..
Güzel bir fotoğraf, insanlar güzel..
Sağolun dostlar yeni ve güzel dostlar tanıdım bu akşam..
Biz başladığımız işi yarıda bırakmayız, çay, çay bunun sonu olmaz deyip zengin kalkışı yaptık ve .. Devamı var!..
Dostluk, sevgi, saygı, muhabbet gibi soyut kavramların somut hale geldiği, meslek, yaş gibi farklılıkların anlamını yitirdiği, saygılı bir sohbetin eşlik ettiği masamıza hoş geldiniz…
Evet aramıza yeni katılanlar var, soldan başlıyoruz doğallıkla, Bay_x Recep, raven Mustafa, Ertuğrul Zeki, zamangezgini Bayhun, Tsubasa Hüseyin, vefalı Hüseyin, profesör Haluk, Nihal Yusuf’un Eşi, Yusuf, Nihat
Kaldığım yerden devam ediyorum, dünya tatlısı iki adam cngz1 Cengiz ve fındıkfındık Ozan.
Güngör ve Bay_x, Mustafa ve diğerleri
Cemil, Güngör, Recep ve arkada hain çaycı.
Gürcan da geldi, neden uzun zamandır görünmediğini hesabını veriyor..
Saygılı çocuk..
Toplantıyı açıyorum, oturabilirsiniz gençler!.
Muhabbet hızlanıyor..
Dünya tatlısı çiftimiz..
Bu yanda Fındıkfındık konuşurken karşıdan gelen ismi ile müsamma "tarantula" dostumuz da bize katıldı..
Masa gittikçe kalabalıklaşıyor.. Bu başta tarantula diğer başta kalantorxxl dostumuz yeni katılanlardan..
Güzel bir fotoğraf, insanlar güzel..
Sağolun dostlar yeni ve güzel dostlar tanıdım bu akşam..
Biz başladığımız işi yarıda bırakmayız, çay, çay bunun sonu olmaz deyip zengin kalkışı yaptık ve .. Devamı var!..
Moderatör tarafında düzenlendi: