EPISODE ONE and HALF, ilk dokunuşlar..
Bir arkadaşa uğradım, sürpriz yapayım istedim, Samsun’a memlekete gitmiş, ben de önce Sahaf Enver’e uğrayayım istedim, işte macera başlıyor…
yanımda bir çizgi romansever ve dost “vefalı”, Hüseyin DİLBAZ beyefendi, ilk kez karşılaşıyoruz sanmayın, biz birbirimizi tüm çizgi dostları gibi yıllardır tanıyoruz..
Çizgi Diyarı yönetime gelmeye başladı, Tsubasa kod adlı Hüseyin kardeşim, Ertuğrul kod adlı Zeki kadim dostum..
Tanışmak bir saniye, dostluk uzun yıllar süre inşallah..
Kadro tamamlanmaya başladı..
Soldan sağa Sahaf Enver, Yeryüzü Cemil, Vefalı Hüseyin, profesör Haluk, Melih41 Mehmet Dal, Tsubasa Hüseyin, Ertuğrul Zeki..
Aynı kadro, doğallıkla her zamanki yakışıklılığımla huzurlarınızda ben..
Ve artık kokteyl saati.. İlyas’ın 19. reyon açılışına doğru gitme vakti..
Bir arkadaşa uğradım, sürpriz yapayım istedim, Samsun’a memlekete gitmiş, ben de önce Sahaf Enver’e uğrayayım istedim, işte macera başlıyor…
yanımda bir çizgi romansever ve dost “vefalı”, Hüseyin DİLBAZ beyefendi, ilk kez karşılaşıyoruz sanmayın, biz birbirimizi tüm çizgi dostları gibi yıllardır tanıyoruz..
Çizgi Diyarı yönetime gelmeye başladı, Tsubasa kod adlı Hüseyin kardeşim, Ertuğrul kod adlı Zeki kadim dostum..
Tanışmak bir saniye, dostluk uzun yıllar süre inşallah..
Kadro tamamlanmaya başladı..
Soldan sağa Sahaf Enver, Yeryüzü Cemil, Vefalı Hüseyin, profesör Haluk, Melih41 Mehmet Dal, Tsubasa Hüseyin, Ertuğrul Zeki..
Aynı kadro, doğallıkla her zamanki yakışıklılığımla huzurlarınızda ben..
Ve artık kokteyl saati.. İlyas’ın 19. reyon açılışına doğru gitme vakti..
Moderatör tarafında düzenlendi: