Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgili kardeşim Mehmet Ali'nin dünyalar tatlısı bir oğlu olmuştur.
Diyarımızın en küçük üyesi "EGEHAN" a anne ve babası ile birlikte sağlıklı, uzun ve mutlu bir ömür diliyorum.
Hoşgeldin bebek.
Tebrikler Mehmet Ali.
Değerli hocam,sevgili kardeşim;
Allah analı babalı büyütsün...
İsmi gibi han olsun,bereketli olsun.
Allah sana kolaylık versinuykusuz geceler başlayacak...
Sevgili Tam 35 hemşerim önce Allah analı babalı büyütsün.
Sonra o bebek büyüsün önce bol bol çocuk olsun..
Mandalina bahçelerinde koşsun , çamur olsun üstü , çiseleyen yağmurda azıcık ıslansın ki serpilip büyüsün delikanlı olsun..
Çatalkaya,ya tırmansın rüzgar yesin suratına ki zihnide açılsın , beynini temizlesin ki vatanına milletine ve ailesine hayırlı bir evlat olsun inşallah
Eh bu kadar nağme yaptıktan sonrada bir zahmet çizgi romancı olsun :d
Sevgili Mehmet Ali;tebrik ediyor,mutluluklar diliyorum.Bir Egeli(Aydınlıyım) olarak çok güzel bir adı olan Egehan yavrumuza,Allah'tan sağlıklı,mutlu ve uzun bir ömür diliyorum.
Allah analı babalı büyütsün hemşehrim...
Sevgili Egehan, hoş geldin, safalar getirdin.Sağlıklı ve uzun bir ömrün olsun, Allah sana sıkıntı ve darlık göstermesin.
İlk geldiğin andaki annen ve babanın duyduğu sevincin ve mutluluğun ömür boyu sürmesini diliyorum.
Sen henüz farkında olmasan da sana hoş geldin diyen, sevinç duyan, yüzlerce amcan var bir yerlerde, bir diyarlarda.
Allah'ım seni ve aileni korusun.
Uzaktan öpücükler.
Gelememiş olsam da,
görememiş olsam da,
"Egehan" yeğenimin dünyaya gelişini
büyük bir sevinçle öğrenmiş bulunmaktayım.
Anne ve babası olarak sizleri tebrik ediyor,
yeğenimin kaderinin güzel,
nasibinin daima açık,
kısmetinin hep bol olmasını diliyorum.
Bir de çizgi romanı sevmesini temenni ediyorum.
"Egehan"ın gözlerinden öpüyor,
sevgi ve saygılarımı iletiyorum.
Amcası...
Hoşgeldin minik Egehan,Allahım sana uzun,mutlu,güzel bir ömür nasibeylesin.
Sevgili Mehmet Ali kardeşim tebrik ederim,mutluluğunuzun daim olmasını yüce yaradan'dan dilerim.
Allah'ın Rahmeti ve bereketi senin ve ailenin üzerine olsun EGEHAN bebek. Annene, babana ve dünyaya mutluluk getirdiğin gibi diyarımızada mutluluk getirdin. Sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Allah analı babalı büyütsün.
mehmet ali kardeşimi kutluyor, yavrusuyla ve eşiyle uzun ve mutlu bir ömür diliyorum... bu vesile ile tüm bay çizgi diyarı üyeleri amca bayan üyeler ise hala olmuş oldu... yeğenimiz egehan'a analı babalı, sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileklerimle sevgilerimi gönderiyorum...