Duyuru...

emresem

Çeviri & Balonlama
15 Ocak 2018
377
8,430
Herkese günaydın. Merak etmeyin kötü bir habver vermek için açmadım bu başlığı. Aslında güzel haberler verebilmek amacıyla açtım. Malumunuz oldukça fazla seride şu an çeviri çalışmaları yapıyorum. Bu vesileyle bazı serilerde devam ederken sayılar arası çevirme sürelerim uzadı. Bunu çözmek için bu başlığı açtım. Halihazırda devam eden çevirilerimden Alligator Loki, Judge Dredd 2000AD dergisi, Last Mermaid, Paranoid Gardens, X-Men Unlimited ve Ghostbuster Ectocism hala yayını devam eden seriler. Elimden geldiğince bu serileri yakalamaya çalışıyorum. Bu serilerin çevirileri son gaz devam edecek.

Şimdi gelelim esas konuya. Diğer tamamlanan ama benim çevrilerini hala devam ettirdiğim seriler var. Bunların başında Elephantmen ve Masters of The Universe mümkün mertebe hafta bir kaç sayı olarak çevrilecek. :) Diğer serileri de hızlandırılmış bir şekilde peşpeşe tamamlamayı planlıyorum. Bunu yaparken bir anda üç dört sayısını birden çevirip paylaşarak bitireceğim. Bu şekilde onlar bittiğinde diğer serilere de çok daha iyi konsantre olacağım.

Ayrıca çevirmek için söz verdiğim arkadaşlar var burada. Hiç merak etmeyin sizlere verdiğim sözleri de yerine getireceğim ama öncelik bitirmem gereken serilerde. Onlar bitince sizlerin çizgi romanları da çevrilecek.

Buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ederim okumadıysanız da canınız sağolsun.

Herkese keyifli okumalar ve iyi günler dilerim.
 

emresem

Çeviri & Balonlama
15 Ocak 2018
377
8,430
Sevgili Emresem, size nasıl uygunsa bize (bana) de o uygundur :) Lütfen kendinizi sıkmayın. Emekleriniz, içtenliğiniz ve sıcaklığınız için çok teşekkür ederim.
Estağfurullah bentesekkur ederim. Ceviri de sıkıntım yok şükür. Allahını verdiği güçle devam ediyoru.. sadece yarım kalmasın istiyorum. Kafam rahat olursa daha verimli oluyorum 😀
 

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
3,759
10,753
Üstadım öncelikle nezaketle yaptığınız duyurular için teşekkür ederim.
Sizin hoşlandığınız ve çeviri balonlama yaparken dinlendiğiniz serileri tamamlamanız öncelikle sizin seçiminiz daha önemli.
kendinizi yormadan işin akışına göre hareket etmenizi tavsiye ederim. Sağlığınız ve ailenize ayırmanız gereken zamanları asla kısmayınız. bu kadar paylaşım yapmanız herkes tarafından takdirle karşılanıyor. Tüm emekleriniz için teşekkür ederim. Sevgi ve Saygılarımla.
 
Üst