Dualarımız daima sizinle Soma halkı... :(

İmmortals

Yeni Üye
18 May 2013
57
164
Çizmelerimi çıkarayım mı sedye kirlenmesin...
İnsanı ağlatan bir söz.Bu sözde onca anlam gizli ki,onlarca cümleyle anlatılamaz.İnsanın içi yanıyor resmen.Sanki o kömür bu sefer ısıtmak için değil sadece yakmak için çıkmış yerin dibinden.Kömür bu sefer söndürdü umudun ateşini.
Ve bunca acıya ve kaybımıza rağmen hala utanmadan sabotaj var hükümetimize,bilerek yapıldı gibi söylemler dolanıyor.Resmen insanlığın yok olduğu birgün.
Yüreğimiz yanıyor,sözler anlamsız kaldı...
 

bonelli1910

Kıdemli Üye
25 Nis 2011
129
233
Soma'da maden ocağı kazasında vefat edenlere Allah(“Sübhanallah)'tan rahmet, ailelerine sabır, göçük altında kalanların da bir önce kurtarılmasını dilerim. Allahü teâlâ yardımcıları olsun.
 

nstegk1999

Yeni Üye
31 Ocak 2011
84
468
Azerbaycan, Bakü' de bayraklar yarıya indirildi.​


0VEj9V.jpg


Türkiyədə baş vermis hadisədən sonra 3 günlük matəm elan edildi. 3 matəm günü ilə əlaqədar Bakıda da bayraqlar endirildi. Acınız acımızdır, qardaş Türkiyə
 
Son düzenleme:

nicomedes

Onursal Üye
30 Nis 2014
880
3,933
İzmit
En son baktığımda kaybımız 245 idi tekrar bakmak istemiyorum içim yanıyor,
birinin hikayesini okudum 4 gün olmuş işe başlayalı ekmek parasını bile kazanamadan yitirmiş hayatını Allah rahmet eylesin hepsine sabır diyeceğim ama çok zor.
 

mimar777

Süper Üye
1 Tem 2013
586
3,463
cok uzgunum.... cocuk, kadin, polis , asker katillerine idam cezasi yerine madenlerde calisma cezasi verildigi bir ulke dusluyorum, her mahkum madene indiginde ona karsilik bir garip emekci madenci yukarida mahkumu, cayini yudumlayarak sadece kontrol ile gorevli olacak ve calismis gibi parasini alacak. Asagidaki sucluda gercek cezayi hergun olum korkusu icinde cekecek ve bu ceza muazzam caydirici olacak. Tabii bazilari hemen insan haklarindan soz edebilir ancak bugun calisan korkusuz madencilerimizin insan haklarini once izah etmeliler. Tedbirden bahsediyorlar ne kadar tedbir alinirsa alinsin DUNYANIN EN TEHLIKELI MESLEGI ve her an olum riski tasiyor. BANA GORE IDAM CEZASININ VERILEMEDIGI BIR ULKEDE AZILI SUCLULARA MADENDE CALISMA CEZASI VERILMELI BU SAYEDE BIRCOK MASUM VATAN EVLADI KURTULACAKTIR.
ALLAH TUM SEHITLERIMIZIN MEKANINI CENNET EYLESIN...
 

mnyyf1453

Süper Üye
9 Tem 2009
500
137
Allah (CC) hepsinin yardımcısı olsun.
Şehitlerimize ise Allah (CC) rahmet eylesin, yakınlarına metanet versin.
 

dynamo

Onursal Üye
3 Eyl 2009
3,180
4,105
Hayatı kaybeden madenci kardeşlerimize Allah'tan rahmet,yakınlarına sabır,yaralılara acil şifalar diliyoruz.Milletimizin başı sağ olsun.Hiçbirimizin sözleri bu acıyı tarif edemez.Müsebbiblerin dünya ve ahirette zelil olmalarını dilerim.
Madenler milli serverttir,bu serveti kullanamayan ülkeler açlık,yokluk,terör ve anarşiye mahkum olur.Sierra Lone,dünyanın elmas bakımından en zengin ülkesidir.Altın ve titanyum gibi yüksek teknolojide kullanılan ve çok para eden madenlere sahip olmasına rağmen halkı açlıktan ölüyor.Pek çok Afrika ülkesinde durum aynıdır.
Bugün Türkiye'de bor,altın,toryum gibi değerli madenler yabancı firmalar tarafından işletilmektedir,üstelik yurtdışına ihraç edilen bu madenler işlendikten sonra 100 ya da 1000 kat daha fazla para vererek satın alınmaktadır.Ülkenin en değerli madenleri yabancılara verilirken,taşkömürü ve linyit gibi düşük değerli madenler bizde ve bu madenlerde insanlar köle gibi çalıştırılmaktadır......
 

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,708
36,007
İstanbul
Zaman ne kadar hızlı geçiyor, oysa ki bu başlığın açılmasının üstünden tam bir sene geçmiş. Tam 301 anne; o gün kiminin oğlu kaldı karanlıkta, kimi oğluyla kaldı karanlıkta. O 301 anneyi unutmayalım lütfen!. Elimizden geldiğince maddi-manevi yardımcı olmaya çalışalım o gözü yaşlı, biçare, güzel insanlara.. "Soma faciası"nın yıldönümü münasebetiyle, bu elim olayda hayatını kaybeden madencilerimize Allah'tan gani gani rahmet, yakınlarına ise sabırlar diliyorum..

96MMD23.jpg
 
Son düzenleme:
Üst