Down Under - (01 - 03) (Sergeef-Pezzi)(Frankofon - Fransızca, İngilizce)

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,254
7,336
Albümün kapağına bakar bakmaz, bir zamanların çok sevdiğim Avustralyalı rock Müzik Grubu '' Men At Work ''u hatırladım ! 80 'li yıllarda ABD ve İngiltere'de zirveye oynayan parçalarının adı '' Down Under ''dı. Tabii , konu bu serideki gibi Western değildi. Parçada, dünyayı dolaşan bir adamın izlenimleri bulunuyordu. İsim ve okuma zamanı ( genellikle Men At Work'u yaz zamanları dinlediğimden ) benzerliği dışında pek bir ortak noktanın bulunmuyor diyemiyorum. Zira, serinin asıl adını merak ederek baktığımda, bir ortak nokta daha buldum, Avustralya !! Serinin asıl adı '' Australia Downunder '' yani, '' Avustralya'nın Çöküşü '' olarak geçiyor. En iyisi bu Avustralya Westerni'nin , sayfalarını bir an önce karıştırmalı !!

Teşekkürler değerli @balkan

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
3,662
37,542
Harp55 arkadaşımız dilimize çevirmişti bu üç kitabı da ama site aramaları sonuç vermiyor ne yazık ki. Teşekkürler değerli balkan.

DOWN UNDER
Uyarınız için çok teşekkürler. Arama moturu çalışmadığından kontrol etmem bir işe yaramadı. Maalesef paylaşıldığını bilmiyordum. @harp55 Üstata ve emeğine saygısızlık olmuş.

didi

Yeni Üye
5 Nis 2009
40
204
Uyarınız için çok teşekkürler. Arama moturu çalışmadığından kontrol etmem bir işe yaramadı. Maalesef paylaşıldığını bilmiyordum. @harp55 Üstata ve emeğine saygısızlık olmuş.
Olur mu öyle şey üstadım. Arama motorunun sonuç vermemesi sizin hatanız değil ki. Üstelik bir hata da söz konusu değil. Orijinal dilde/dillerde basılı eseri ekliyorsunuz sonuçta.