Douwe Dabbert (ENG)

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,366
142,843

Douwe_Dabbert_23_00_tile.jpg

1-23 bölüm aşağıdaki dosyadadır.
Douwe Dabbert

Son düzenleme:

denizkara

Yeni Üye
28 Mar 2010
59
144
denizci
“Linklerini sonra vereceğim” dediğinde; sadece sunumdan gördüğüm kadarıyla, “Bu bana göre hiç değil” dedim üstadım, linkler gelince de; “E bir bakayım bari” dedim, yalnız birinci sayıyı indirdim ve kısaca göz gezdirdim ki dumur oldum, tam anlamıyla; Asterix ve Johan et Pirlouit karışımı bir çizgi roman, üstelik; hem çizgisiyle hem de senaryo tarzıyla, hatta bu kadar olmaz, inanılmaz ikisinin ortasında bir eser ve bayıldım.

İngilizcesi çok basit, çeviri yapmak isteyen, ama “Çok fazla bilmiyorum” diye yakınan arkadaşlarımız oluyor bazen; forumda görüyorum.
Kesin bu esere baksınlar derim ben, dili çok düzgün ve hiç zor değil, buna rağmen senaryo sağlam ve kesin de okunur bu seri pek çok arkadaşımız tarafından, hele Johan et Pirlouit ve Asterix’i sevenlerin bu eseri okumaması imkansız, bundan adım gibi eminim.

Eline sağlık üstadım, hiç çaktırmayan ama bence harbiden kıymetli bir eser, ilk fırsatta seriyi kesin okuyacağım, çok sağol :)

07tut.jpg

Son düzenleme:

cizgicicocuk

Çeviri & Balonlama
9 Haz 2016
485
6,029
Biraz önce bayboranın çevirisini yapmış olduğu Şımarık Prenses i okudum ve 2. bölümünü ararken bu konuya denk geldim. Daha öncesinde Douwe Dabbert hakkında hiçbir bilgim yoktu. Teşekkürler.