Dostluk, Arkadaşlık ve İnsanlık

bortecinefb

Süper Üye
12 Ara 2009
2,807
4,585
Deliler Köyü
Kötü bir haberle irkildik ilk anda, Haluk Ağabey ile tanışacaktık, kendisine yetişemedim çünkü sitemiz üyesi ve Haluk Ağabeyimizin kardeşi gecekartalı63'ün vefat haberiyle sarsıldık. Oysa ki sevgili tafamus taaa Bursa'dan katılacaktı her toplantımıza geldiği gibi. Haluk Ağabey'e yetişemedik kendisi kardeşinin cenazesi için havaalanına gitmişti çoktan. Sonra İlyas Ağabeyin (Büyülü Rüzgar1) oraya vardık, benim beklediğimden fazla katılım oldu. Sadece kullacı isimlerini yazacağım birkaç dostumuz daha geldi :), timed, gulyabani, Baltimora, tafamus, savok, ben borti ve Savaş Ağabey'in arkadaşı Orhan Ağabey(kendisi Ermeni bir vatandaşımız). Bugün inandığım şeylere bir kez daha inandım, bu vatan bu yürekler oldukça bölünemez, bölünemeyecek, siyasi görüşler bir yana Baltimora kardeşim (artık kardeşimdir) zamanında ultrAslan'da bayağı aktif rol almış biri, ben ise Fenerbahçeli... Çok şeyler paylaştık, tafamus'u bu gece Timuçin Ağabey (timed) ve Savaş Ağabey misafir etmek için dünya kadar uğraştı :), herif direndi de direndi ama bu gece bende :) (bilet bulamadı :) ), şimdi Savaş Ağabey duymasın diyor ama gece bende :). Nadir Ağabey doktor(gulyabani) ileride çok fazla görüşeceğiz. Kısacası, bu gece ben tek Fenerli ve siyasi görüşü onlardan farklı bir kişi olarak yalnız kaldım, ama dostluk neymiş, insanlık neymiş, arkadaşlık neymiş bir kez daha anladım :). İyi ki bu siteyi tanımışım, iyiki onları tanıdım... İlerideki buluşmalarımızın daha geniş kapsamlı olacağını ve bunun için Savok Ağabeyimizin üstüne çok gideceğimden emin olun. Görüşler, takımlar ve hatta dinler farklı olsa bile bizim yüreğimiz öylesine büyük ve özgür ki.... Hepimiz birimiz birimiz hepimiz için....

Moderatör tarafında düzenlendi:

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,317
4,648
Sevgili kardeşim Börteçinefb,işte bu yüzden(senin o dediğin nedenlerden dolayı) biz hep varolduk ve Allah'ın izni ile de hep var olacağız.
Kederde sevinçte,iyi günde kötü günde hep yanyana sırtsırta olduk ve olacağız.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.

tafamus

Süper Üye
11 Şub 2010
1,867
14,141
Sevgili kardeşim Börteçinefb,işte bu yüzden(senin o dediğin nedenlerden dolayı) biz hep varolduk ve Allah'ın izni ile de hep var olacağız.
Kederde sevinçte,iyi günde kötü günde hep yanyana sırtsırta olduk ve olacağız.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.
Söylemek istediklerimi normal zamanlarda çok iyi ifade edebilecek Türkçe'ye sahibim ama bu gece sözün kifayetsiz kaldığı noktaya geldik resmen... Sevdiğim bir Fuzuli şiiri var şöyle diyor, "sussam gönül razı değil, söylesem tesiri yok" işte o noktaya geldik bu gece. Bazen konularımız birbirine karıştı, konuşmak isteyipte konuşamadığımız o kadar çok konu vardı ki... İnşallah çok daha geniş katılımlı buluşmalar olacak ve konular iyice birbirine karışacak :). Bu tafamus değişik bir adam vallahi :), evimi talan etti :). Taradığım kitapları bile tekrardan ben tarayacağım diye almak istiyor :). Ne dersiniz versem mi acaba :)

tafamus

Süper Üye
11 Şub 2010
1,867
14,141
Zuhahahah ben bortecinefb bu arada :), Mustafa girmiş benim bilgisayardan :), bende safım biraz :)

bortecinefb

Süper Üye
12 Ara 2009
2,807
4,585
Deliler Köyü
Yatırdım elemanı :), dediğim gibi bu gece duygu yoğunluğu fazla bende... Çok daha iyiye hep beraber yürüyeceğiz inşallah...

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
4,994
22,840
Sarıyer
Mükemmel bir geceydi, Büyülü Rüzgar'da İlyas dostumuzun ekmek teknesinde buluşup, bir müddet kitaplar haşır neşir olduk. Çizgi romanların basım sayılarındaki düşüşü, dağıtımda yaşanan sorunları birinci ağızdan dinlemek çok keyifliydi. Profesor dostumuzun kardeşinin kaybı geceye gölge düşürmesine rağmen, Amiralim tafamus, dobra kardeşim börtecinefb (dün akşam tebrik etmeyi unuttum şampiyonluğunuz kutlu olsun), muhtemelen zamanında aynı tribünlerde beraberce tezahürat yaptığımız Osman kardeşim, çizgi roman bilgi birikimi abidesi timed ve mubabbet adamı Savok'la (bu arada arabasını görmenizi öneririm, her tarafı çizgi roman doluydu) tanışmak, yeni yüzlerle tanışmanın ilk tedirginliğini attıktan sonra benim için hayatı renklendiren bir deneyime dönüştü.

En kısa zamanda tekrarlamalıyız bu ortamı.

ccahitkar

Onursal Üye
30 Eki 2010
4,803
2,683
metu
Dostluk ve arkadaşlığın bir paylaşım sitesinin ardından oluşması çok güzel.Allah muhabbetinizi artırsın.
Karşılıksız bir şeyler paylaşabilen insanların dostluğunun ve arkadaşlığının çok üzün süreceği kesin.Ne diyebilirizki küçük bir şehirde bu kadar içten çizgi roman dostu ile buluşmak mümkün değil.Demekki Büyük şehirin dezavantajlı durumları dışında çok fazlada avantajlı durumları var.:80::80:

gurselileri

Guest
18 Tem 2010
2,220
2,316
LÜLEBURGAZ
iyi, doğru ve güzel olan her şey hayırlıdır... gerçek dostluklar gibi... sevgili bortecinefb'ın yazdıklarını okuduğunda bile insan yaşanan o mutluluktan bir pay alıyor... daim olması dileğiyle dostlar...

savok

Admin
30 Eki 2009
20,016
85,745
Kasımpaşa
Birgün geçerken oradan
Niğde'li bir dostumuz var deyip uğrar bir çay içeriz
olmazsa bir ayran
herhalde vardır bir çınaraltı orada
bu arada ne kadar az Niğde'li tanıdığımız var
Niğde adı nereden gelmiş
eskiden bir şiir vardı
gitmesek de görmesek de bizim köyümüz diye
Bir Karadenizli olarak İstanbul'dan selam olsun Niğde'ye
getirmese bile kitapçılar biz göndeririz tüm çizgi romanları zevkle..

ccahitkar

Onursal Üye
30 Eki 2010
4,803
2,683
metu
Birgün geçerken oradan
Niğde'li bir dostumuz var deyip uğrar bir çay içeriz
olmazsa bir ayran
herhalde vardır bir çınaraltı orada
bu arada ne kadar az Niğde'li tanıdığımız var
Niğde adı nereden gelmiş
eskiden bir şiir vardı
gitmesek de görmesek de bizim köyümüz diye
Bir Karadenizli olarak İstanbul'dan selam olsun Niğde'ye
getirmese bile kitapçılar biz göndeririz tüm çizgi romanları zevkle..

Sayın savok çok teşekkür ederim.Her zaman beklerim.Çizgi romanlarınızı bizle paylaşmanızın bizler için çok değerli bir davranış.:)

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,159
İstanbul-İzmir
Ah ah ah nasılda kaçırmışım sizleri bir arada görmeyiii tüh tüh tüh!!
silah zoruyla hepinizi dağa kaldırıp ailelerinize şantaj yaparak elinizdeki kitabları alırdım:D
şaka bir yana keşke haberimiz olsaydıda katılsaydık diyede serzenişte bulunuyorum:(

trtchr

Aktif Üye
30 Eyl 2009
335
47
Kötü bir haberle irkildik ilk anda, Haluk Ağabey ile tanışacaktık, kendisine yetişemedim çünkü sitemiz üyesi ve Haluk Ağabeyimizin kardeşi gecekartalı63'ün vefat haberiyle sarsıldık. Oysa ki sevgili tafamus taaa Bursa'dan katılacaktı her toplantımıza geldiği gibi. Haluk Ağabey'e yetişemedik kendisi kardeşinin cenazesi için havaalanına gitmişti çoktan. Sonra İlyas Ağabeyin (Büyülü Rüzgar1) oraya vardık, benim beklediğimden fazla katılım oldu. Sadece kullacı isimlerini yazacağım birkaç dostumuz daha geldi :), timed, gulyabani, Baltimora, tafamus, savok, ben borti ve Savaş Ağabey'in arkadaşı Orhan Ağabey(kendisi Ermeni bir vatandaşımız). Bugün inandığım şeylere bir kez daha inandım, bu vatan bu yürekler oldukça bölünemez, bölünemeyecek, siyasi görüşler bir yana Baltimora kardeşim (artık kardeşimdir) zamanında ultrAslan'da bayağı aktif rol almış biri, ben ise Fenerbahçeli... Çok şeyler paylaştık, tafamus'u bu gece Timuçin Ağabey (timed) ve Savaş Ağabey misafir etmek için dünya kadar uğraştı :), herif direndi de direndi ama bu gece bende :) (bilet bulamadı :) ), şimdi Savaş Ağabey duymasın diyor ama gece bende :). Nadir Ağabey doktor(gulyabani) ileride çok fazla görüşeceğiz. Kısacası, bu gece ben tek Fenerli ve siyasi görüşü onlardan farklı bir kişi olarak yalnız kaldım, ama dostluk neymiş, insanlık neymiş, arkadaşlık neymiş bir kez daha anladım :). İyi ki bu siteyi tanımışım, iyiki onları tanıdım... İlerideki buluşmalarımızın daha geniş kapsamlı olacağını ve bunun için Savok Ağabeyimizin üstüne çok gideceğimden emin olun. Görüşler, takımlar ve hatta dinler farklı olsa bile bizim yüreğimiz öylesine büyük ve özgür ki.... Hepimiz birimiz birimiz hepimiz için....

Yazdıklarında samimiyetinin derecesi okurken bile etkilemesinden belli!
Allah birlikten ayırmasın!

savok

Admin
30 Eki 2009
20,016
85,745
Kasımpaşa
Sevgili dostlar
İstanbul buluşmalarını daha bir sık ve geniş katılımlı yapmaya çalışacağım.
serifengin ve filmografi
bir daha toplanırsak ve sizleri çağırmazsam
bana savok demeyin
ne derseniz deyin..

timed

Onursal Üye
19 Eki 2009
2,330
9,891
Sevgili bortecine , konuyu açtığın için teşekkürler. Tafamusun hesabından yanlışlıkla yazmana tanık olunca gülmekten kendimi alamadım.Çok iyiydi.
Sn savok ustamızın dediği gibi ne kadar farklı sektör ve mesleklerden bir araya gelipte hemen nasılda kaynaştık. İşten güçten biraz kafamı kaldırıp harika bir gece geçirdim dostlar sayenizde. (Sn profesörün acısı ,gerçekten koca bir kahkaha atacakken dudaklarımızda donup yerini sessizliğe bıraksa da..) İnsanın birlikte olmak istediği dostlarıyla birlikteyken zamanın nasılda akıp geçtiğine tanık oldum. Baltimora ve bortecinefb arkadaşlarımız farklı takımları desteklerken nasıl dost olunabileceğini bizlere gösterdiler ve sohbetlerinin tüm fanatik taraftarlara ışık tutabilmesi en büyük ümidimdir.Savaş beyin arabadaki Gordon'lar gece rüyama girdi yahu.En güzel sürprizde tafamus ' un onca yolu teperek buluşmaya gelmesiydi.
Tekrar böyle bir geceyi bizlere yaşatmak için fazla beklemeyin Savaş bey.
Bu arada başka şehirlerdeki dostlarımızda buluşmaya gelmek isterlerse ben kendi adıma, o gece evimde konuk etmekten mutluluk duyarım.
Saygı ve sevgilerimle,

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,725
36,819
İstanbul
Herkese iyi geceler diliyorum.

Sözlerime ilk olarak, sevgili Profesör'e başsalığı ve sabır diliyorum. Allah kardeşinin mekanını cennet eylesin.

Toplantımıza gelince; hayatımın en neşeli akşamlarından birini yaşadım bugün. Başta; toplantıyı organize eden sevgili Savaş abime (Savok) ve iştirak eden tüm Çizgi Diyarı sakinlerine gönülden teşekkür etmeyi kendime bir borç bilirim. Bu kadar temiz yürekli ve kaliteli insanların bulunduğu ve net aleminin en güzide sitelerinden biri olan Çizgi Diyarı'na mensup olduğum için ne kadar şanslı biri olduğumun bugün bir kere daha farkına vardım. Ortamımız o kadar büyülü idi ki; sanki herbirimiz utopik bir mekandaki çizgiroman karakterlerinden biriydik. Ve şundan eminim ki; imkanımız olsa sabaha kadar hiç bıkmadan konuşurduk zira konuşulacak o kadar çok konu vardı ki, hepsinden kısa kısa geçtiğimiz halde bir çok konuya değinemedik bile!..

Bu arada sevgili Bortecinefb, sen de benim kardeşimsin artık. Yalnız senden ultrAslan ile ilgili hakkımda yazdığın cümlede ufak bir değişiklik yapmanı rica edeceğim. Zira ben ultrAslan'ın kurucularından değilim. Benim grubum (Eyüp Sultanlı Aslanlar) uA'nın kuruluşundan yaklaşık iki sene sonra ultrAslan'a dahil olarak uAES yani "ultrAslan Eyüp Sultan" adını almıştır. Ben uAES'in kurucusuyum ve grubumuzun kökeni uA'dan bayağı önceye, 1994 yılına dayanmaktadır.. :) Heee şu olay doğrudur, zamanında sosyal organizasyonlar da dahil olmak üzere ultrAslan'da aktif olarak rol almışımdır. Yalnız dün dediğim gibi geçen ay itibarıyle uA'dan istifa edip, grubumu da fesh ederek 30 yıllık tribün hayatıma da son vermiş bulunmaktayım.

Neyse, sözlerime son verirken, sizlerle olmanın dünyalara bedel olduğunu da belirtmek isterim!!..

Her daim sevgiyle kalın güzel insanlar..

Son düzenleme:

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,602
77,573
NeverLand
Gel de kıskanma...
Bizi biz yapan farklılıklarımız değil mi zaten?
Hayat bu şekilde daha anlamlı.
Esas olanın sevgi ve saygının yüceltilmesi.
Daha geniş kapsamlı (kilo olarak da olabilir tabi ki) katılımlarda buluşmayı dilerim. :)