bortecinefb
Süper Üye
Kötü bir haberle irkildik ilk anda, Haluk Ağabey ile tanışacaktık, kendisine yetişemedim çünkü sitemiz üyesi ve Haluk Ağabeyimizin kardeşi gecekartalı63'ün vefat haberiyle sarsıldık. Oysa ki sevgili tafamus taaa Bursa'dan katılacaktı her toplantımıza geldiği gibi. Haluk Ağabey'e yetişemedik kendisi kardeşinin cenazesi için havaalanına gitmişti çoktan. Sonra İlyas Ağabeyin (Büyülü Rüzgar1) oraya vardık, benim beklediğimden fazla katılım oldu. Sadece kullacı isimlerini yazacağım birkaç dostumuz daha geldi , timed, gulyabani, Baltimora, tafamus, savok, ben borti ve Savaş Ağabey'in arkadaşı Orhan Ağabey(kendisi Ermeni bir vatandaşımız). Bugün inandığım şeylere bir kez daha inandım, bu vatan bu yürekler oldukça bölünemez, bölünemeyecek, siyasi görüşler bir yana Baltimora kardeşim (artık kardeşimdir) zamanında ultrAslan'da bayağı aktif rol almış biri, ben ise Fenerbahçeli... Çok şeyler paylaştık, tafamus'u bu gece Timuçin Ağabey (timed) ve Savaş Ağabey misafir etmek için dünya kadar uğraştı , herif direndi de direndi ama bu gece bende (bilet bulamadı ), şimdi Savaş Ağabey duymasın diyor ama gece bende . Nadir Ağabey doktor(gulyabani) ileride çok fazla görüşeceğiz. Kısacası, bu gece ben tek Fenerli ve siyasi görüşü onlardan farklı bir kişi olarak yalnız kaldım, ama dostluk neymiş, insanlık neymiş, arkadaşlık neymiş bir kez daha anladım . İyi ki bu siteyi tanımışım, iyiki onları tanıdım... İlerideki buluşmalarımızın daha geniş kapsamlı olacağını ve bunun için Savok Ağabeyimizin üstüne çok gideceğimden emin olun. Görüşler, takımlar ve hatta dinler farklı olsa bile bizim yüreğimiz öylesine büyük ve özgür ki.... Hepimiz birimiz birimiz hepimiz için....
Moderatör tarafında düzenlendi: