Dönemin Mizah Dergilerinde Milli Mücadele Karikatürleri

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,210
75,912
Dönemin Mizah Dergilerinde Milli Mücadele Karikatürleri
Yazan: Cüneyd Okay
Yayınevi: Kültür ve Turizm Bakanlığı yayını, 2004
Bakanlık sitesinde ücretsiz, kapaksız 2 dosya halinde
Benim oluşturduğum link pdf formatında, kapaklı, tek dosya, 13 MB

ePmOsJp.jpg

Yandex

mil-m_c.karikatr_2.jpg

Bol resimli kitap (145 renkli resim var) iki dosya halinde verilmiş (giriş ve albüm). İstenirse basit pdf yazılımlarıyla tek bir pdf dosyası halinde birleştirilebilir. Sitedeki ücretsiz formatında ön kapak kullanılmamış. Yine yazılım vasıtasıyla buradaki kapak pdf dosyasına eklenebilir. Sitede ücretsiz olarak verilen bu kitap ayrıca zamanında seçkin kitapçılarda satışa da sunulmuştu (11.000.000 TL fiyat etilketi var). Yüksek gramajlı kağıda kaliteli bir baskısı vardı.

Moderatör tarafında düzenlendi:

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,210
75,912
" Milli Mücadele Karikatürleri" arka kapak

" Milli Mücadele Karikatürleri" arka kapak

pdf dosyada arka kapak da eksikmiş. Onu da ekliyorum:
WQlg1sL.jpg

Son düzenleme:
12 Şub 2010
15,006
545,769
Kültür Bakanlığı'nın görevini yaptığı bir hizmeti varmış, isteyince oluyor demek.

Teşekkürler scanfan

tuzcu

Aktif Üye
15 Tem 2013
335
851
Sevgili Scarfan bakanlık linki kaldırılmış, dosya elinde varsa yüklersen sevinirim.

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,210
75,912
Sevgili Scarfan bakanlık linki kaldırılmış, dosya elinde varsa yüklersen sevinirim.
Sevgili Tuzcu, kitap halâ sitede duruyor. "Sanat" bölümünde üstten üçüncü kitap. Yine de kolaylık olsun diye linki tazeledim. Umarım seversiniz. Saygılar.

tuzcu

Aktif Üye
15 Tem 2013
335
851
Sevgili Scarfan, yakın ilgi ve tezcanlılığınız için çok teşekkür ediyorum.

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,210
75,912
Alternatif link eklendi:
Bakanlık sitesinden iki pdf dosyayı indirip yazılımla tek dosya haline getirdim. Ön ve arka kapaklarını ekledim (sitede kapaksızdı). Yeni ve eksiksiz halini alternatif linkden sunuyorum. İyi okumalar.