Donald Duck DVD Görevi- Çeviri Balonlama...

tolgam

Çeviri & Balonlama
5 Mar 2011
229
604
Selamlar dostlar. Şuan listemde Bart Simpson olsa da. Bu çizgiromanın çevirisi tek oturuşta bitti...Eee Çeviri hazır olunca balona giriştim...

Konuya gelirsek bu çizgiromanı seçmemin bir de anlamı var. Bizde pek olmasada Amerikalıların 'Alışveriş Çılgınlığını' duymayanınız yoktur herhalde? İşte o konuyla ilgili epey mizahi eğlenceli güzel bir anlatımı var kitabın. Dahası içerde İyi okumalar :)

Balonlama o kadar kolay olmadı. :D Şekilsiz balonlarda en güzel şekli elde etme işi çok zor... Başardım mı bilmiyorum. Bu yüzden fumetti balonlayanları gönülden kutluyorum..... :Ğ Kapakla beraber abdullahı selamlıyorum :Ğ

İşte link:

u0d91.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Futurama

Kıdemli Üye
8 Eki 2013
126
275
Tmnt beklerken... :( Eline sağlık sadece ufak bir önerim olacak kapaktaki yazıları biraz daha derinleştirirsen ve ördeğin elindeki kağıdın üst tarafındaki başlık gibi, diğer yazıları da dağınık şekilde yazarsan daha orjinal durur.O dağınık yazı için "örtüşme" diye bir bölüm olmalı kullandığın programı bilmiyorum ama sanırım PhotoShop.

Yorumu yazıyodum birden okumaya başladım.Güzel bir hikaye.

tolgam

Çeviri & Balonlama
5 Mar 2011
229
604
Tmnt beklerken... :( Eline sağlık sadece ufak bir önerim olacak kapaktaki yazıları biraz daha derinleştirirsen ve ördeğin elindeki kağıdın üst tarafındaki başlık gibi, diğer yazıları da dağınık şekilde yazarsan daha orjinal durur.O dağınık yazı için "örtüşme" diye bir bölüm olmalı kullandığın programı bilmiyorum ama sanırım PhotoShop.

Yorumu yazıyodum birden okumaya başladım.Güzel bir hikaye.

Tamam da... Bu orjinal kapak bana uygun gibi geldi. Ördeğin elinde tuttuğu kağıdın her tarafı aynı yazı biçiminde yazılmamış.

:9