Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostum ve kardeşim Mustafa'ya
Yüce Rabbimden uzun ve sağlıklı
ve sevdikleri ile
mini mini çocukları ile birlikte
bol çizgi roman taramalı bir hayat diliyorum.
Tanıdığıma çok mutlu olduğum sevgili kardeşim NİCE YILLARA..
Doğum günün kutlu olsun sevgili Mustafa.Bir ömür boyu sağlıklı ,mutlu ve huzurlu bir yaşam dilerim.
Not: Başlığı açan Hones arkadaşa da mutlu, huzurlu ve barış içinde kimseye küsmeden ve küstürmeden ve illaki eski kullanıcı adıyla aramıza dönmesini dilerim.
Eski kullanıcı adıyla dönmek isterse kapının sonuna kadar kendine açık olduğunu bizzatihi belirtirim.
Çizgiroman müptelası bu arkadaşın kim olduğunu merak edenler için de bol sabır dilerim.
İyi ki doğdun Mustafa abi.
Hep beraber daha nice çizgiromanlı günlerde böyle kutlamalar nasip olur inşallah.
Allahü Teala yeni yaşını tüm sevdiklerinle ve ailenle sağlıklı,mutlu,huzurlu ve hayırlı bir şekilde geçirmeni nasip eder İnşallah Allah'a emanet
Nice nice doğum günlerini hep birlikte kutlamak kısmet olur inşallah sevgili Mustafa. Ailenle, sevdiklerinle ve seni sevenlerle mutlu ol, sağlıkla yaşa.
kutlama için geç kalmamışımdır umarım... şimdi misafirlikteyim... çok sık internete girecek imkan bulamıyorum... internete açıldığım gibi ilk demir attığım limanların başında bizim diyar geliyor... diyara girdiğim gibi ilk gözüme çarpan sevgili mustafa'nın doğum günü mesajı oldu... bu vesile ile kardeşimin doğum gününü kutluyor, kendisine sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum... sevdikleriyle beraber uzun ömürler, bol çizgi romanlı nice seneler :58: :29: :37:
herkese teşekkürler ederim yalnız pazar akşamı daha süprizlerim bitmedi ufakta olsa bir kaç tane daha var
Not yalnızca doğum günümü kutlayanlar görecek linkleri