Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tanımaktan mutluluk duyduğum, Çizgi Diyarı'mızın yöneticisi Sevgili bakunin'in bu gün doğum günü.
Mutluluklar, sağlık ve uzun bir yaşam diliyorum Sevgili İlker...
Sevgili bakunin yoldaş.
Sayın ilker bey,forumun kaptanı,kaprissiz sadece çizgiroman için böyle bir forumun öncülüğünü yapan değeri insan nice yıllar sağlıklı ve sevdiklerinle çizgilerle dolu bir hayat diliyorum.
Bu değerli sitenin oluşmasında bildiğim kadarıyla en önemli kişilerden birisi olan sevgili Bakunin; Doğum gününüz kutlu olsun.
Çizgi roman tadında nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllara..
Böylesine güzel özgün ve seviyeli bir paylaşım platformunu bizlere ve ülkemize kazandıran ilker beye teşekkür eder sağlıklı ve mutlu nice seneler dilerim.yüzünüzden tebessüm eksik olmasın.
Çizgi diyarı gibi büyük bir değeri bizlerin istifadesine sunan ve bunu yaparken de egolarına teslim olmayan çok sevgili Bakunin; doğum gününü en içten dileklerimle kutlar, tüm sevdiklerinle beraber nice sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu ve çizgiroman dolu yıllar dilerim.
İşyeri, yaşadığım ilçede olmasına karşın, işlerinin yoğunluğundan ve işi gereği sürekli dolaştığından dolayı, birebir olarak ancak iki kez ve çok kısa görüşebildiğim forumumuzun kurucusu, kaptanı İlker Bey.Bizi çizgi roman dolu geçmişimizle tekrar buluşturan bu siteyi kurduğunuz için teşekkürlerimi iletiyor ve çizgi roman dolu daha nice yıllarda tekrar birlikte olmayı temenni ediyorum...
Sayın "Bakunin",
doğum gününüzü en içten dileklerimle tebrik ediyorum;
sevdikleriniz ve sevenlerinizle birlikte nice yıllara...
Selamlar ve saygılar...
Türkiye'nin en beğenilen çizgi roman platformu olan sitemizin kurucusu ve kaptanı değerli İlker abi, nice mutlu yıllara. İyi ki bu forumu kurmuşsun, sen olmasaydın bu kadar insan ne yapacaktı bu forum olmadan bilmiyorum. Sayende birçok değerli insan tanıdım, tanıyorum.