Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nice sağlıklı, mutlu huzurlu ve çizgi dolu yıllara sevgili diyardaşım.
Kusurumuza bakmayınız, ancak başlık açılırsa bilgimiz olabiliyor böyle özel günlerden...
Kendinize iyi bakın, doğum gününüz kutlu olsun... Sevgilerle...
İskenderunlusun diye, gözden uzaktasın diye gönülden de uzak değilsin ya...
Sevgili dostum sana sağlık, mutluluk ve uzun ömür dilerim.
Saygı ve sevgilerimizle.
Doğum gününü kutluyor, sağlık ve mutlulukla nice uzun ve güzel yıllar diliyorum sevgili İskenderunlu dostum.
Mudi dostumun doğum günü olduğunu facebook sayfasında, arkadaşların doğum günleri bir kaç gün süreyle görülebiliyor ve geçmiş gün olmasına rağmen gecikmeli olarak da kutlama imkanı veriyor.
Ben doğum günümün akşamı erken saatte iş seyahatine çıktım ve bugün sabaha karşı döndüm. Bu arada Diyara bir kez bile girme şansım olmadı.
Onun için bilemiyorum, dünkü ana sayfamızda doğum günün yer alıyor muydu, yoksa bir çok dost gibi senin de doğum günün yazılı değil mi diyar künyende?
Gerçekten bir ilke imza attın. Bildiğim kadarıyla kendi doğum gününe konu açan hiç olmadı.
Bu da senin için doğum gününü özel yapmış oldu. Hem aramızda teklif mi var?
Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle mutlu, sağlıklı ve keyifli yıllar dilerim.
Doğum günümü kutlayan çok değerli yaşlıkurt, hggurak, savok, lion35, scanfan, profesör, lobador, rambo35, karaoğlan, süpür, beymelikli18, necdet, yeryüzü, ertuğrul, the darkness, motion, uzung, baltimora, ilkhantok, lotoloto, büyük beyaz, ahmet akyol, serdary67, prince, ulucak, konuray t m ve hacılı arkadaşlarımıza en içten teşekkürlerimi sunar sevgi, saygı ve selamlarımı iletirim..Yaşasın Çizgi Roman!