Hatırlarsınız, bir ara, "Çizgi Diyarı'nda kim kime benziyor" diye bir konu açılmıştı. (Sevgili Scanfan orada beni Michael Douglas'a benzettiği için ben hiç unutmuyorum tabii ki.)
Demin İnternet'te gördüğüm bir resim, güzel bir espri için ilham verince, bir-iki dostumuzun resimlerini bulup montajla komik hallere düşüreyim diye sitede resim aramaya başladım. Buluşma ve Toplantılarımız başlığında "Diyarda kim kime benziyor" alt başlığını görüp, burada resim çoktur diye içine daldım. Başlıkta istediğim gibi resimler yoktu ama ilgimi çeken başka birşey buldum: Bir site var, birisinin resmini yüklüyorsun, sana hangi ünlülere benzediğini yüzdeler vererek gösteriyor.
Bunu görünce montajı falan unuttum. Hemen, bende resmi olan Diyar dostlarının resimlerini siteye yükleyip, çıkan sonuçların ekran görüntülerini aldım. Sonuçlar aşağıda... Yalnız, ilk yaptığım deneme sitenin iddia ettiği işteki başarısı konusunda ilginç ipuçları verdi. Örneğin, yüklediğim yaşlı adamın kadın mı yoksa erkek mi olduğuna karar veremedi : %51 - %49... Bana, bıyıkları olduğunu görüp "erkek" diye salladı gibi geldi... Bu yüzden, referans olması için ilk denememi ilk sıraya koydum.
İyi seyirler:
Yaşlı Adam:
Hepimizin Hocası, Profesör:
1.Not: Site, bir tek Hocamın yaşını doğru bildi.
2.Not: Bundan sonra çok az kişi "Haluk Abi" diyebilecek...
Yöneticilerimizin Paşası Savok:
Not: Ayrıca site tescilledi ki kendisi Diyar'ın en erkek adamıdır.
Karargâhın Bıyıklı Komutanı Ertuğrul:
En "Genç" Yöneticimiz (35) Direnc11:
"En İçten Gülen Adamımız" Yeryüzü:
Bütün İtfaiyecilerin Paşası Uzung:
Antalya Sancak Beyimiz Daltas:
Not: Abi, site seni birkaç yaş büyük göstermiş ama idare edecez artık...
Telefonlu Mühendisimiz Murtaza5:
Diyar'ın en Çorumlu Yiğidi Hakan Sait:
Not: Birader yüzünü boyasak harbiden o 4. sıradaki adama benzersin sen haa!...
Demin İnternet'te gördüğüm bir resim, güzel bir espri için ilham verince, bir-iki dostumuzun resimlerini bulup montajla komik hallere düşüreyim diye sitede resim aramaya başladım. Buluşma ve Toplantılarımız başlığında "Diyarda kim kime benziyor" alt başlığını görüp, burada resim çoktur diye içine daldım. Başlıkta istediğim gibi resimler yoktu ama ilgimi çeken başka birşey buldum: Bir site var, birisinin resmini yüklüyorsun, sana hangi ünlülere benzediğini yüzdeler vererek gösteriyor.
Bunu görünce montajı falan unuttum. Hemen, bende resmi olan Diyar dostlarının resimlerini siteye yükleyip, çıkan sonuçların ekran görüntülerini aldım. Sonuçlar aşağıda... Yalnız, ilk yaptığım deneme sitenin iddia ettiği işteki başarısı konusunda ilginç ipuçları verdi. Örneğin, yüklediğim yaşlı adamın kadın mı yoksa erkek mi olduğuna karar veremedi : %51 - %49... Bana, bıyıkları olduğunu görüp "erkek" diye salladı gibi geldi... Bu yüzden, referans olması için ilk denememi ilk sıraya koydum.
İyi seyirler:
Yaşlı Adam:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Hepimizin Hocası, Profesör:
1.Not: Site, bir tek Hocamın yaşını doğru bildi.
2.Not: Bundan sonra çok az kişi "Haluk Abi" diyebilecek...
Giriş yap veya üye ol.
Yöneticilerimizin Paşası Savok:
Not: Ayrıca site tescilledi ki kendisi Diyar'ın en erkek adamıdır.
Giriş yap veya üye ol.
Karargâhın Bıyıklı Komutanı Ertuğrul:
Giriş yap veya üye ol.
En "Genç" Yöneticimiz (35) Direnc11:
Giriş yap veya üye ol.
"En İçten Gülen Adamımız" Yeryüzü:
Giriş yap veya üye ol.
Bütün İtfaiyecilerin Paşası Uzung:
Giriş yap veya üye ol.
Antalya Sancak Beyimiz Daltas:
Not: Abi, site seni birkaç yaş büyük göstermiş ama idare edecez artık...
Giriş yap veya üye ol.
Telefonlu Mühendisimiz Murtaza5:
Giriş yap veya üye ol.
Diyar'ın en Çorumlu Yiğidi Hakan Sait:
Not: Birader yüzünü boyasak harbiden o 4. sıradaki adama benzersin sen haa!...
Giriş yap veya üye ol.