Doğan Kardeş 2009 Sayı 013

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
4,994
22,840
Sarıyer
Değerli dostum,

sadece kapağa bakıp Comanchee, Blueberry, Blacksad ve Okko isimlerini görmek bile "bana göre" bu sayıyı okumak için yeterli sebep. Değerli dostum timed'ın bir ara bu yeni nesil Doğankardeşlere de el atacağını sanıyorum.

Teşekkür ederim.

mizahicizgi

Aktif Üye
26 Eyl 2010
403
1,017
Fransız ekolunun güzel örneklerini izlediğimiz bu güzel yayın
bizim mi yayın evinin mi ilgisizliğinden bitti. Bu sayıyı bile görmek
üzülmek için yeterli. Paylaşımın diğer paylaşımların gibi çok güzel.
Teşekkür ederim..

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,134
37,520
İstanbul
Fransız ekolunun güzel örneklerini izlediğimiz bu güzel yayın
bizim mi yayın evinin mi ilgisizliğinden bitti. Bu sayıyı bile görmek
üzülmek için yeterli. Paylaşımın diğer paylaşımların gibi çok güzel.
Teşekkür ederim..

Mizahiçizgi dostumuz durumu güzel özetlemiş. Ülkemizde, Fransız ekolünden eserlerin çok da yaygın olmadığı düşünüldüğünde, bu tür eserlerin bir çeşit derlemesi olan Doğan Kardeş'in devam etmesi bu açığı kapatırdı.

Ellerine sağlık değerli dostum, keyifli bir paylaşım.

12 Şub 2010
15,003
546,882
Bu kadar güzel bir derginin yayın hayatının kısa sürmesine yananlardanım.

Yayıncısının en güçlü bankalarımızdan olması karşısında az sattı diye, zarar ettik diye sonlandırdılarsa öfkelenmemek elde mi?

Zarar varsa zaten vergiden düşerler, bir kültür yayınından da para kazanmasalardı ne olurdu?

Bu gibi durumlarda çizgi roman tutkunlarının, forumlarının çok önemli bir işlevi olması gerekirdi

Yayıncı bankaya telefon, e-mail, telgraf, her türlü iletişim araçlarını kullanarak yayının devam ettirilmesini istemek

Hatta baskı yapacak bir lobi oluşturmak, protesto etmek, böylece zarar dahi ediyorsa yayının sürmesini sağlamak

Forumların, ÇR severlerin aralarındaki anlamsız çekişmeleri bir yana bırakmaları, hiç olmazsa bu gibi durumlarda güç birliği yapmaları gerekir

Ben inanıyorum ki 50-100 e-mail ile bankaya sitemli bir mesaj gitseydi Doğan Kardeş yayınına son verilmezdi

Sevgili bayposta emeklerin ve harika taramalı paylaşımın için teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum