Diyorumki...

çizgisayar

Kıdemli Üye
6 Ocak 2012
127
204
Forumda arşivciler vardır ve arşivciler bir serinin tamamını ararken zorlanıyordur bu nedenle bir seri bittikten sonra mesela on sayılık bir seri onları toplayıp yükleyebiliriz bu sayede arşivciler daha kolay indirme yaparlar tabi kide bunu yapan arkadaşlar vardır ama çok az yapılanların çoğuda Türkçe değil yabancı dil bu nedende dolayı imkanı olanlar serileri bir rar içinde toplayabilirse çok iyi olur.

Raven

Yönetici
7 May 2009
1,433
12,916
Bu söylediğiniz konuda daha önce de önerilerde bulunan arkadaşlarımız oldu. Bu tarz toplu arşivler, forum mantığına ve emeğe saygı ilkesine aykırı olduğundan tarafımızdan kabul görmemektedir. Saygılar...

colossus

Aktif Üye
29 Ocak 2012
323
410
USA
bende ilk üye olduğumda öyle düşünüyordum ama sonradan fark ettim ki bu işte büyük emek var. o nedenle her indirdiğim sayıdan sonra likelıyorum. tabi emeğin karşılığı değil ama elimizden geldiği kadar teşekkür ediyorum :)

ElimeS

Aktif Üye
28 Eyl 2011
311
189
Arkham City
Aslında Arkadaşın Dediği İyi Olur. Bir Parça İçine Alınıp Alıntı Yapılan Arkadaşları Mahlasları Yazılabilir. Böylece Kimsenin Hakkıda Yenilmez.

abdullah

Çeviri & Balonlama
17 Nis 2011
1,367
3,561
Midgard
İlk zamanlar olur böyle şeyler. Bende çabuk insin diye mediafire'dan oluşan seriler arıyordum bir zamanlar. Gerçi şimdi bütün seriler mediafire. Ben mediafire'ada arşiv yapıyorum ancak çok azını paylaştım forumda. Ne taramışım ne balonlamışım. Sadece iki mouse hareketiyle internete atmışım. Hiçbir emeğim yokken koskoca seriyi paylaşmak gelmez içimden. Zaten forumdan herşeyi indirmeyi bıraktım uzun zaman önce. Hepsini okurum diye indiriyordum okumaya zaman yok bunları sil bunlar sıradan ben farklı şeyler arıyorum [:)] diyip siliyordum. Yani diyeceğim o ki okuycağınız serileri indirin. 1-2 gününüzü alır istediğiniz bütün serileri indirmek çok yoğun olsanız bile. Ama o 2 günde indirdiğinizi 1-2 ayda ancak bitirebilirsiniz. Zaten forumda sıralı listeler yeterince yardımcı oluyor. Neyse ben bugün çok konuşuyorum biraz susayım :)