Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dick Daring Sayı 03 Kanundan Kaçamazsın (21.05.1959) Sis Yayınları
1959 yılında; 64 sayfa, 1 lira çok para değil mi, ben ilk okula giderken; 1 lira güzel paraydı hatırlıyorum, o zaman 1959 da çok iyi para olmalı, eline sağlık Haluk abi
Çizgiroman dünyasının sonsuz labirentleri her türlü sürprize açık, neyin nerede başlayıp bittiği belli değil. Dergiyi incelerken Kızılderili İntikamı adlı
maceranın çizimleri dikkatimi çekti. İngiliz menşeli bir yayın olduğu için önce acaba dedim ama sonra gördüm ki Sergio Tarquinio çizimleri bunlar.
Tomteks, Tom Reks, Kamorra adlarıyla yayınlanan West ve hatta Ken Parker okuyucuları için tanıdık bir isim Tarquinio. Üstadın erken dönem
çizimleri olduğu için ayırdedmek zor oldu ama neyse ki çizerlerdeki bazı el alışkanlıkları kolay değişmiyor ve yıllar geçse de bazı ipuçları bırakıyor.
Burada da öyle oldu, karakter çizimleriyle atların kafa ve suratlarını uzunca çizme gibi ayırıcı tanılar iz sürme açısından işimi kolaylaştırdı.
Winston dosta teşekkür ediyorum, her paylaşımı sisli çizgili tarihimizi biraz daha aralıyor.