Dean R. Koontz - Yaşam Savaşı Sole Survivor

Otacı

Süper Üye
5 Tem 2016
822
12,761
Dean R. Koontz - Yaşam Savaşı
Sole Survivor

ZKzEqb.jpg

Yazar: Dean R. Koontz

Çevirmen: İçim Kutlu
Sayfa Sayısı: 383

Feci ve açıklanamayan bir uçak kazasında üç yüz otuz kişi ölür, kurtulan olmaz. Kurbanlar arasında Los Angeles Post'un suç muhabiri Joe Carpenter'ın karısı ve iki kızı da vardır.

Kazadan bir yıl sonra, hâlâ neredeyse felç edici bir kederin pençesinde olan Joe, kazadan sağ kurtulduğunu iddia eden Rose adında bir kadınla karşılaşır. Rose, Joe'yu huzura kavuşturacak bir sır olasılığını öne sürer. Ama Joe daha soru soramadan, kadın kayıplara karışır.

Öfke (yetkililer bilgi mi sakladı?) ve neredeyse kederi kadar dayanılmaz bir umutla (bir kurtulan varsa, başkaları da var mıdır?) hareket eden Joe, gizemli kadını bulmak için yola çıkar. Arayışı onu bir anda Rose'u kaza hakkında bildiklerini açıklamadan önce durdurmaya kararlı güçlü ve karanlık bir örgütün yoluna çıkarır.

Umutsuz bir kovalamaca ve sarsıcı bir duygusal macera Joe'yu yaşam ve ölüm hakkında bildiğini sandığı her şeyi yeniden değerlendirmeye zorlayacak bir gerçeğe götürürken, Sole Survivor kalp durdurucu bir hızla ilerliyor - bir şans verildiğinde dünyayı sarsacak ve insanlığın kaderini yeniden tanımlayacak bir gerçek.

Yaklaşık 3 saatlik bir sinema filmini bu adreste izleyebilirsiniz:


Mediafire

PdfRcs:
PdfCs:

Yandex
PdfRcs:
PdfCs:


ZKzks6.jpg


ZKzgT2.jpg


 

dedo11

Onursal Üye
8 Nis 2013
1,906
5,309

Sayın Otacı ;

Bazı insanlarla "
Sıradan" olma yanyana gelemez....

Rahatça diyebilirim ki sen de o bazı insanlardan birisin....


Emeğine ve paylaşım isteğine teşekkür ederim...

 
Üst