Deadpool Çıkacak ! Yada Çıktı mı ??

DeadFool

Süper Üye
21 Ara 2010
556
312
Bir yerde gözüme ilişti.JBC Yayıncılık Deadpool çıkarıcakmış.Hatta bunla ilgili bir Facebook sayfası bile buldum.Facebook kulanan üyeler bakabilirhttp://www.facebook.com/search.php?q=csi+ny+t%C3%BCrkiye&init=quick&tas=0.6834260755285058&ref=ts#!/DeadpoolTurkce . Peki ben emin değilim ama belki çıkmış bile olabilir.Biri lütfen beni bilgilendirebilir mi ?

Son düzenleme:

sleepingforest

Yeni Üye
20 Nis 2011
92
30
JBC yayıncılığa özellikle çıkış tarihini sormuştum ama bir tarih veremediler şu an önce star wars serisine odaklandıklarını söylemişlerdi büyük ihtimalle o bittikten sonra çıkarıcaklardır deadpool'un yayınlanacak ilk hikayesi suicide kings olcakmış

exodus

Aktif Üye
22 Tem 2010
334
112
Eğer JBC yayıncılık hakkında sorularınız varsa buradan sorabilirsiniz ben Deadpool ve DC hakkında bir kaç soru sordum.

exodus

Aktif Üye
22 Tem 2010
334
112
Ben sordum ama DC Star Wars'a göre bile çok fazla telif hakkı istiyormuş o bırak Preacher'ı Batman yada Superman gibi kült karakterleri okumak bile zor :(

sleepingforest

Yeni Üye
20 Nis 2011
92
30
Aynen. DC'e uçuk rakamlarda telif hakkını hangi yayınevi ödeyip telif haklarını uçuk rakamlara çıkardıysa her gün küfür yiyorlar benden.

spikespiegel

Aktif Üye
10 Şub 2012
265
281
ankara
dc telif nedeniyle sadece çizgi roman olarak değil pazarlayabileceği bütün ürünlerin önünü kesiyor. marvel ise akıllılık edip telif bedellerinden öte pazarını genişletmeye bakıyor. bizler türkiyede ne yazıkki dc yayınlarını ancak internet üzerinden takip edebiliyoruz

Shevarash

Süper Üye
24 Ocak 2010
1,239
981
İzmir
Akıllılık olup olmadığını bilemeyiz zira Nike isterse Türkiye`de ayakkabıları 40 TLye satabilir. Ancak satmaz, sebebi markanın değerinin düşeceği de olabilir, var olan müşterilerin fiyata bakmayacağı da olabilir. DC, Marvel`dan daha büyük ve daha köklü firma. Tüm büyük şirketler gibi belirledikleri şirket politikaları uzun vadeli planlara ve pek çok veriye dayanıyor. Bizim sohbet arasında "saçmalıyorlar" dememiz pek yerinde olmuyor :)