Dead Of NIght

apollo1967

Yeni Üye
26 Eyl 2009
79
15
Oteden beri Bonellinin neden Ingilizce konusan ulkelere acilmadigini dusunmusumdur. Bunun tabii bilenlerin uzerinde konusmak isteyecegi cok degisik , sosyo kulturel nedenleri var . Her ne kadar Italyada Bonellinin ve tum Fumetti aleminin Amirali Tex gibi gozuksede , sanirim son donemde yildizi en cok parlayan ve tutulan karakter Dylan Dog gibi gozukuyor. Bu cercevede ozellikle Amerikada The Dark House yayinevi Dylan Dog' un ilk 7 sayisini Ingilizce ve siyah beyaz olarak basti ve gecen senede , filmi yapildi.Filmin adi Dylan Dog: Dead Of NIght . Maalesef belkide Dylan Dog ve diger fumettilerin Amerika kapisina acmaya yardimci olmasi beklenen film finansal faciaya donustu.Bilmiyorum Turkiyede oynadimi . Ben merak edip filmi seyrettim , Dylan Dog karakteri hakkinda pekde bilgisi olmayan birisi olarak ciddi hayal kirikligina ugradim. Ne dersiniz , baska filmi seyreden ve bu hususda konusmak isteyenler.

exodus

Aktif Üye
22 Tem 2010
334
112
Oteden beri Bonellinin neden Ingilizce konusan ulkelere acilmadigini dusunmusumdur

Amerika'da ve İngiltere'de herkes comics okuyor. Kimse kalkıp Zagor,Teks vs. almaz. Zaten Bonelli açıldığı ülkelerde pazara egemendir.Bu yüzden Bonelli böyle bir şeye kalkışıp zararı göze almaz.

bylrzgr

Kıdemli Üye
16 Tem 2011
221
204
filmi izlemedim ve bir dylan dog hayranı olarakta kesinlikle izlemicem.dylan dogun yaratıcısı Tiziano Sclavi nin dylan dog u yaratma aşamasında ortaya çıkardığı Dellamorte Dellamore (1994) filmini izlemenizi öneririm.bir italyan filmidir ve dylan dog da başroldeki oyuncu model alınarak yaratılmıştır.konusu ve atmosferiyle tam bir dylan dog macerası ama kahramanımız değişik bir karaktere sahip .ayrıca filmin içinde bir türkiyeli şarkıcınında şarkısı geçmekte.