kral911
Süper Üye
- 12 Ocak 2010
- 3,038
- 1,509
sitemizde daredevil ve punisher romanlarının çoğalmasını isterdim..
Punisher Ravage sayesinde diğer süper kahramanlara göre bi hayli var zaten. Daredevil için 10-15 sayıyla yetiniyoruz. O konuda bende isterim Ayrıca Punisher'a bir yenisi eklenecek ilerki günlerde
paylaşım derken herkes çr sanır yalnız. yorumlardan bahsettiğini belirt istersen çeviri balonlamaya başlamayacaksın herhalde
Punisher Ravage sayesinde diğer süper kahramanlara göre bi hayli var zaten. Daredevil için 10-15 sayıyla yetiniyoruz. O konuda bende isterim Ayrıca Punisher'a bir yenisi eklenecek ilerki günlerde
sen millete çok güvence verme hele
yok ben okudukça yorum topicleri acıyorum. yorumun altınada dijital platformda okudğum çizgi romanı ekleyebilirim diye düşünmüştüm ama şu anda bilemedim yapabilir miyim diye
Ben senin çok iyi bir balonlamacı olacağına dair bir hisse sahibim nedense
Ben senin çok iyi bir balonlamacı olacağına dair bir hisse sahibim nedense
Nihat abiyi yarı yolda bırakmam ona göre iddaya girin beyler =))
Balonlamaları ben üstlenirim, iyi düşün
Valla grafikerlik yok bende aslında =))
Çevirmenlik daha çok işime gelir ama ingilizcemde çwviri yapacak kadar iyi değil
O yüzden bana öğrenmesi daha kolay gelen balonlama =)
Ama tabi daha çok erken.
Erken değil aslında. Yani balonlamaya başlamak için hiç bir zaman erken değildir. Kendinizi zamanla geliştirdiğiniz bi olay olduğu için ne kadar erken başlansa o kadar iyi diyebilirim Ha bir de balonlamaya başlayacaksanız comics serileri grafik işi istediği için biraz zorlayabilir
Erken değil aslında. Yani balonlamaya başlamak için hiç bir zaman erken değildir. Kendinizi zamanla geliştirdiğiniz bi olay olduğu için ne kadar erken başlansa o kadar iyi diyebilirim Ha bir de balonlamaya başlayacaksanız comics serileri grafik işi istediği için biraz zorlayabilir