Daredevil Arka Bahçe Cilt

DeadFool

Süper Üye
21 Ara 2010
556
312
yayınlandığını bildiğim 4 cilti de aldım.25 TL ucuz geldi bana . Sizce pişman olur muyum ? Bir incelemesini yapsanız ?

aneptun2

Yeni Üye
14 Şub 2011
86
128
Kardeşim ben yeniyim ama çizgiromanlar hakkında derin bilgiye sahibim :D (öyle söylim yani) hiç pişman olmassın bence çünkü eğer çok ilerlerde 20 sene sonra falan durumun kötü olursa maddi yönden çok rahat aldığın ciltleri satabilirsin koleksiyonculara :)

exodus

Aktif Üye
22 Tem 2010
334
112
Konu bakımından yavaş ilerliyor ama Daredevil gerçekten sağlam bir karakter pişman olmazsın

Kardeşim ben yeniyim ama çizgiromanlar hakkında derin bilgiye sahibim (öyle söylim yani) hiç pişman olmassın bence çünkü eğer çok ilerlerde 20 sene sonra falan durumun kötü olursa maddi yönden çok rahat aldığın ciltleri satabilirsin koleksiyonculara

Ölme eşeğim ölme :D

sleepingforest

Yeni Üye
20 Nis 2011
92
30
Dostum sanırım birde ultimates aldın eğer doğruysa ondan hiç pişman olmazsın. Daredevil'in o ciltleri uzun süredir sepette bekliyordu ama aklım hep başka şeylere gittiğinden almıyordum bende geçenlerde en sonunda çıkardım sepetten okuduktan sonra yorumlarını paylaşırsan sevinirim. Ayrıca elinde yoksa frank miller'ın daredevil'ını şiddetle tavsiye ederim.

exodus

Aktif Üye
22 Tem 2010
334
112
Tamda sizden beklediğim yanıt oldu. Muhalefet olacağım diye ne yapacağınızı şaşırdınız ama !

Cümleye yakışan en uygun laf oydu.Çizgi roman 20 yıl sonra satmak için alınmamalı.Çizgi romanın hakettiği değer bu değil bana göre.Aşağılamak gibi bir maksadım yok ayrıca.

yayınlandığını bildiğim 4 cilti de aldım.25 TL ucuz geldi bana

Baskısı tükendiği için ucuza almışsın.Ben dördünü ambalajında 20 liraya aldım ama arkalarında çıktığı zamanki fiyatı 16 lira olarak yazıyordu.

ozaki

Süper Üye
4 Kas 2010
1,577
1,378
Cümleye yakışan en uygun laf oydu.Çizgi roman 20 yıl sonra satmak için alınmamalı.Çizgi romanın hakettiği değer bu değil bana göre.Aşağılamak gibi bir maksadım yok ayrıca.

Baskısı tükendiği için ucuza almışsın.Ben dördünü ambalajında 20 liraya aldım ama arkalarında çıktığı zamanki fiyatı 16 lira olarak yazıyordu.

Kitaplarda dergilerde vs vs.. bu maksatla alınmıyor değilmi ?
Zamanla hepsi değer kazanıyor.. Niçin bulunması zor olduğu için.. Kimi çizgi roman biriktirir 20 sene sonra satar veya ne yapmak isterse.. Kimi pul biriktirir.. 20 sene sonra satmak için..

Sitemizde nice paylaşımlar var bir teşekkürünüzü göremedim..
Üstüne nice emeklerle birşeyler paylaşmak isteyen dostlarla tanıştım..

indirmeye gelince bir teşekkürünüz yok.. muhalefet olmak içinse çok sesiniz çıkıyor ?

exodus

Aktif Üye
22 Tem 2010
334
112
Haklısın teşekküre gelince herkes ediyor.Ama onun dışında bilgilendirici yazışmalar yapan 5 bilemedin 10 kişi var.Beni bu 10 kişiye kat yada katma forumda okudupunu bilen anlayan kaç kişi var sence.Öyle kişiler gördüm ki Superman'in üç dört macerasını okuyup karaktere laf yapan.Burada laf işitmemek için her başlığın altına süpersin müthişsin mi yazmam gerek.Neyse sözü uzatmanın önemi yok.

ozaki

Süper Üye
4 Kas 2010
1,577
1,378
Teşekkürlerimle.. Saygılarımla !! Uzatmaya gerek yok değil mi ?

DeadFool

Süper Üye
21 Ara 2010
556
312
Üf konuma kavga çıkarmışsınız terlikle gazeteyle kovalarm sizi :D :d Okudum ve süper olduğunu düşünüyorum alın alın alın alın bulursanız alın alın alın

eyoruk

Yeni Üye
16 Eyl 2011
34
13
Antalya
Bir hayli zaman geçmiş mesajlar sonrası fakat yeni gördüm ve sormadan edemeyeceğim ; acaba bu fiyata nereden aldınız :):) Ben hemen hemen hiçbir sayıyı,hiçbir hikayeyi bu fiyata göremedim henüz