Dantes 02-Cehennemde Altı Yıl
Lütfen Buradan İndirin
Lütfen Buradan İndirin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Sayın @eankara, öncelikle güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Finanas konusunda Dünya'da dönen dolaplar benim de ilgimi çekmekte ve bulabildiğim kitapları okuyup paylaşmaya çalışmaktayım. Daha önce buna benzer I.R.$ serisi paylaşmıştım. "La Banque" serisi de uzun zamandır okumak ve paylaşmak istediğim bir seri. Ancak uzun aramalarıma rağmen ingilizcesini bulamadım. Bulursam hemen yapacağımdan emin olabilirsiniz.Ancak benim ilgimi bu kez , daha çok Philippe Guilleaume , Pierre Boisserie ikilisinin kurduğu senaryo yapısı çekti . Zira , eserin bu kadar Fransa'da ilgi görmesinin nedeni , bu ikilinin ortak çalışması sanırım. Eseri okuyacak olan dostların karşılaşacakları sürprizleri kaçırmamaları için konuya girmeyeyim ama , finans , hukuk , teknoloji , tıp ,karşılıklı ilişkiler , vs. ve de bunlar üzerine kurulan macera yapısını çok beğendim. Sn. @orpa , bundan sonra durumunuz müsait olursa , aynı senaryo ikilisinin yine finans konulu gerilim macerası olan ve ciltler boyu süren ( bildiğim 6 cilt ) '' La Banque '' eserini de bizlerle paylaşırsınız belki.