Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Carlos Gimenez ustanın harika çizgileri bozan dostun paylaşımı ..Eh en çok takdir Çeviri : Kafka11 ve Ebru - Balonlama : 25 Temmuz arkadaşlara emekler için...
Carlos Gimenez forumda bir adet Dani Futuro ile vardı, bununla iki oldu sanırım. Zor bulunur işler. Çevirene, balonlayana ve de paylaşana teşekkürler.
* Ek yapmam gerekti; Kafka11 ve Ebru'yu özenli ve bilinçli çalışmalarından dolayı tekrar kutlamak için. Eserin bir Jack London uyarlaması olduğunu da ekleyelim.
Gimenez'i hep duyardım ama bir türlü araştıramazdım,başka şeyler girerdi araya...Çizgilerini görür görmez vuruldum diyebilirim...Bu sitede paylaşılan başka bir albümünü zevkle incelemiştim...Yakın bir zamanda kırık linkle ilgilenebilirseniz,ziyadesiyle mutlu olacağım pek çok üyemiz gibi...Şimdiden teşekkürler...Link çalışmıyor olsa bile beni hakkında araştırma yapmaya sevk etti en azından