Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tüm temennim Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92'nci yıldönümünün;
Cumhuriyet kavramının ne olduğunu dahi bilmeyenlere,
Cumhuriyet adına bir şeyler öğretmesidir..
Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun…
Bu ülke kolay kurulmadı; ama birileri bunu hala anlamaktan yoksun.
Allah onlara akıl fikir versin.
Dünyanın en güzel rejimi bu ülkede kıyamete kadar baki olsun!.
Cumhuriyetçi geçinenler ile
Cumhuriyetten geçinenleri geçiyorum.
Cumhuriyete gönülden bağlı olanların bayramını gönülden kutluyor,
Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum.
Birlik ve beraberlik içinde nice güzel günlere Türkiye...
Bu ülke hepimizin.Cumhuriyet özgürlük, çağdaşlık, hak ve hürriyetler demektir. Bu vatan Atatürk önderliğinde hepbirlikte Milletimizin üstün iradesi ve mücadelesiyle bizlere armağandır.Onu korumak ve kollamak bu topraklarda yaşayan her bireyin en önemli vazifesidir.Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.
Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun. Aslında coşkuyla kutlamamız gereken en önemli bayramlarımızdan biridir bu bayram. Daha özgür daha barışçıl bir gelecek temennilerimle...
Bakıyorum da hala bayram, törenleri korkuları nedeni ile karşısında zannettiklerine saydırma fırsatı görenler var!
Korkmayın, cumhuriyet hepimizin!
Sen ben kavgası bitince gerçekten cumhur olacağız!
Hala karşısındakini düşman görenlerin olmadığı bir zaman, bu ülke gerçekten 'bizim' olacak! Yoksa 80 öncesi gibi herkes ülke kurtarıcısı geçinirken, kazanan 'dışardakiler' olacak...!
Milletimizin yegane kalesi Türkiye Cumhuriyeti’nin 92. Yılını kutluyoruz. Dünya adaletinin garantörü, insanlık ahlak ve erdemini dünyaya hakim kılma hedefimizi yineliyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, canlarını feda ederek, bu vatanı bize miras bırakan tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı iletiyoruz.
Ne mutlu Türküm diyene!..
Bu büyük devrimi gerçekleştiren, "Türk milletine en uygun yönetim şekli Cumhuriyettir" ifadesini kullanan Mustafa Kemal Atatürk ve tüm fikir arkadaşlarını saygıyla anıyorum.