ÇR'leri 3D okumaya ne dersiniz?

"penGO"

Süper Üye
12 Ara 2012
572
2,585
Elimdeki programla çevirisi yapılmış tüm renkli çizgi romanları 3 boyutluya çevirmek istiyorum. Gözlük bulmanız gerekecek biliyorum ama değecek! Gözlük çerçevesine yeşil ve kırmızı jelatinleri gererek kendi 3B gözlüğünüzü de yapabilirsiniz. İster ekrandan okuyun ister basıp okuyun. Bu işe başlamadan evvel görüş ve önerilerinizi bekliyorum. :9

jc00.jpg
jc01.jpg

warlands01tr.jpg
warlands01tr2.jpg

Son düzenleme:

savok

Admin
30 Eki 2009
20,016
85,757
Kasımpaşa
Hoşgörüne sığınarak önce şunu belirtmek isterim iyi ki tüm çizgi romanlar renkli değil.. Çok iddialı bir giriş yapıp "tüm renkli çizgi romanları üç boyutluya çevirmek istiyorum" diyerek en azından diğerlerini bize bırakmışsın.. Ya onları da yapmaya karar verseydin ne olurdu halimiz.. Umarım çok bakanın olur..

"penGO"

Süper Üye
12 Ara 2012
572
2,585
Hoşgörüne sığınarak önce şunu belirtmek isterim iyi ki tüm çizgi romanlar renkli değil.. Çok iddialı bir giriş yapıp "tüm renkli çizgi romanları üç boyutluya çevirmek istiyorum" diyerek en azından diğerlerini bize bırakmışsın.. Ya onları da yapmaya karar verseydin ne olurdu halimiz.. Umarım çok bakanın olur..

Tüm demedim çevirisi yapılmış dedim, siyah beyazları çevirmek olanaksız... Çizgiler birbirine karışıyor... İyi akşamlar Savaş bey...:)

sewok

Yeni Üye
27 Tem 2011
7
18
Öncelikle adı üstünde çizgi roman. gözle izleyerek okuduğumuz roman. 3D bu gün film izlerken bile gözü yoruyor.Gerçekten gözü yormasa çok güzel olurdu. Sadece kapaklara yönelik yapılabilir. Düşünce güzel fakat uygulama sınırlı olabilir düşüncesindeyim...

"penGO"

Süper Üye
12 Ara 2012
572
2,585
Evet tv gözlüğü de olur uzak okumak şartıyla. Bulamazsanız eğer kırtasiyeden alacağınız kırmızı yeşil jelatinlerle de işinizi görebilirsiniz.

duvarsürüngeni

Aktif Üye
28 Ağu 2011
451
1,075
Maalesef gereksiz olduğunu söylemeliyim, çünkü hiç bir etki sağlamıyor.
Daha önce kendimde resimler üzerinde 3D çevirimi yaptım ve sadece adı "3D" oluyor.

Ben yapıp vakit kaybetmemenden yanayım.

prestij16

Süper Üye
9 Ağu 2010
2,575
3,405
ç.roman v.s otomatik olarak 3D ye çevirerek okumanı sağlayan program var zaten
ismi şimdi aklıma gelmiyor ilgilenmediğim için

benimde netbookta videoları tek tuşla 3D yaparak izlemeni sağlayan program var ;

lmjXKnq.jpg

ama hiç kullanmıyorum, gözlük tak gözlük çıkar, gözlük kaydı, gözlük düştü
kırdım attım gözlüğü çöpe

fikrin için teşekkür ederim ama bu fikirden elektirik alamadım dostum

seni otomatik programlar yerine gerçek yeteneklerini yorularak, emek vererek sergileyeceğin
çeviri ve balonlama bölümünde görmek isterim :4::4: