Cosmo Serie Rossa - Le grandi battaglie della storia (İtalyanca, 21 Kitap)

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
4,075
43,863
Verdun çizgi roman serisi üstat orpa tarafından türkçeye kazandırılmıştır. https://www.cizgidiyari.com/forum/k/verdun-tamamlanmis-seri.165097/

Yine kontrol hatası yaptım demek. Üstat @orpa 'dan özür dilerim. Emeğine saygısızlık olmuş. Serinin diğer kitaplarının yüklenmesi Türkçelerinin olması ve ayrıca forumda aşırı kalabalık yapmaması için iptal edilmiştir.

Üstat @DryKleon 'a uyarısı ve katkısı için çok teşekkür ederim.

balkatan

Onursal Üye
5 Tem 2009
1,002
4,970
Sevgili Üstad ne kadar alıngansınız. Seriden 1 (bir) tanesi Türkçe'ye çevrilmiş diye kalanları iptal ediyorsunuz ve bizlerin hevesimizi kursağımızda bırakıyorsunuz. Dilerim kararınızı yeniden gözden geçirir, bizleri sevindirirsiniz. Saygılar, sevgiyle kalın.

orpa

Çeviri & Balonlama
23 Tem 2015
1,487
42,141
İzmir
Yine kontrol hatası yaptım demek. Üstat @orpa 'dan özür dilerim. Emeğine saygısızlık olmuş. Serinin diğer kitaplarının yüklenmesi Türkçelerinin olması ve ayrıca forumda aşırı kalabalık yapmaması için iptal edilmiştir.

Üstat @DryKleon 'a uyarısı ve katkısı için çok teşekkür ederim.
Üstat, lütfen paylaşıma devam ediniz. Benim Türkçeye çevirmiş olmam paylaşımlarınızı durdurmanızı gerektirmez. Türkçesini okumak isteyen Türkçesini, yabancı dilde okumak veya arşivlemek isteyen de sizin paylaşımlarınız indirir. Sorun yok bence...

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
4,075
43,863
Sevgili Üstad ne kadar alıngansınız. Seriden 1 (bir) tanesi Türkçe'ye çevrilmiş diye kalanları iptal ediyorsunuz ve bizlerin hevesimizi kursağımızda bırakıyorsunuz. Dilerim kararınızı yeniden gözden geçirir, bizleri sevindirirsiniz. Saygılar, sevgiyle kalın.

Forumda daha önce bazılarının paylaşıldığını hatırlıyordum, ancak, aramada nelerin paylaşıldığını tespit edemedim, bunu da paylaşım altında belirttim.

Paylaşım yaparken, daha önce bu serilerin tamamının paylaşıldığı ve hatta bir kısmının da bizzat benim tarafımdan paylaşıldığı, ayrıca serinin tamamının (bir tanesinin değil tamamı dendi) Türkçe olarak paylaşıldığı, mükerrer paylaşımlarım forumda gereksiz yer kapladığı, bu nedenlede zamanımı harçamamam için mükerrer paylaşıma son vermemin uygun olacağı birkaç arkadaş tarafından nezaket içinde söylenince paylaşıma son verdim.

Daha önce de mükerrer paylaşımlar yapmıştım, bazen de Türkçelerinin paylaşıldığını atladım. Tekrar hata yapmamak için uyarıyı dikkate aldım ve paylaşımı durdurdum.

Üstat, Alınganlık değildi. Sadece mükerrer paylaşımlar nedeniyle forumdaşların zamanını almamak istedim.

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
4,075
43,863
Anladığım kadari ile forumda daha önce çevrilmiş ve paylaşılmış eserlerin tespitinde sıkıntı yaşanıyor ...

Sorun benim bilgisayarımdan kaynaklanıyor. Windows 6'ya windows 10 yüklenince, sık sık donması ve ansızın kapanmasıda eklenince ve de bilgisayardan, programlardan anlamayınca daha önceki paylaşımları tespitte zorlanıyorum.