Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Conan Yeni Maceralar Dizisi Alfa Yayınları(1984-1995)Sayı 194 - Conan ve Dağın Tanrıl
Gençliğimde birçok çizgi romanları yapabildiğim kadarıyla takip ediyordum ama en çok Conan'ı beğeniyordum. İkamet ettiğim kasabaya düzenli olarak çizgi roman gelmediği için yapabildiğim kadarıyla Conan'ın maceralarını takip etmeye çalışmıştım ama görüyorum ki çokta başarılı olamamışım. Burada paylaşılan bir çok hikayeyi daha önce okuyamamış olduğum için önce üzüldüm sonra da sayenizde bu şansı yakaladığım için çok memnun oldum. Şu anda 38 yaşındayım ama 25 yıl önceki heyecan ve zevkle okuyorum paylaşımlarınızı. Bu forum ortamını hazırlayıp paylaşımların yapılmasını sağlayanlar başta olmak üzere tüm paylaşımcılara ne kadar teşekkür etsem azdır. Sağolun.
Sevgili dostlar,
Bu sayının sonunda Alfa Çizgi Roman adıyla "Son Osmanlı" ve "Kaptan Alyo" isimleriyle iki yerli çizgi romanın başlangıcı vardı. Bu taramada bu kısımlar atlanmış. Elinde olan bir dost bu sayıyı tekrar tararsa seviniriz.