Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Conan’ı tanımayan çizgi roman sever yoktur herhalde. Benim tanışmam da yaklaşık olarak 20 küsur yıl önceydi. Abimin getirdiği çizgi romanları bekletmeden okurdum. Conan aralarında en sevdiğim idi. Yalnız bir hafta okuduğum macerada Kral olan Conan’ın bir hafta sonraki macerasında hırsız ya da korsan olmasına bir türlü anlam veremezdim. Nihayet internet aracılığıyla yeniden Conan ile buluştum ve maceraların sıralamasını öğrendim. Her şey bir mantık çerçevesine oturdu..
Conan The Barbarian serisindeki eksikler neden tamamlanmıyor, kimsede yok mu, tarasalar da okusak diye beklerken bu serinin orijinalinden Alfa çevirisi kullanılarak yeniden balonlandığını öğrendiğimde neden ben de aynısını yapmayayım ki dedim kendime. Eksik olan sayıları tesbit edip balonlamaya başladım. Alfa yayınları ile Lal Kitap’ın çevirisini karşılaştırdım ve Lal Kitap çevirisini baz almaya karar verdim. Çünkü Alfa mealen çevirmiş, Lal ise motamot çeviri yapmış. Bu durumda aslına daha yakın olan Lal çevirisini kullanmak daha mantıklı olurdu. Ben de öyle yaptım…
İç kapak çalışmasında Nireng üstaddan yardım aldım. Yardımları için ona çok teşekkür ediyorum.
Conan The Barbarian serisinin ilk maceralarını balonlayan sayın Ekenciz şahsında tüm Conan severler için…
Giriş yap veya üye ol.
Alternatif Link :
Giriş yap veya üye ol.
Alternatif link için Albay'a teşekkür ediyorum.
İndiren bir arkadaş Mediafire'a yüklerse sevinirim, çok uğraştık ama olmadı maalesef..
Not: Çalıştığım kurumda dosya paylaşım siteleri engellendiği için tuhaf yollarla paylaşımı açıyorum. Buradan KralarthaS arkadaşıma, Teamviewer'ı icat edenlere, sistemi engelleyenlere selam ederim
Son düzenleme: