Conan Ölüler Alayı Devamı

amra

Yeni Üye
13 Eyl 2009
19
4
arkadaşlar Conan ın gençlik macerası olan Ölüler Alayı hikayesinde Conan cadıya ve onun ölüler ordusuna esir düşüyordu bu maceranın devamı acaba hangi macerada bilsi olan yardımcı olursa memnun olurum

Birde Conan ın kızkardeşinin saçlarına balta attığı hikayesi vardı onun hangi macera olduğunu unuttum yardım lütfen

melih_

Onursal Üye
24 Ara 2015
1,507
5,017
Osmaniye
arkadaşlar Conan ın gençlik macerası olan Ölüler Alayı hikayesinde Conan cadıya ve onun ölüler ordusuna esir düşüyordu bu maceranın devamı acaba hangi macerada bilsi olan yardımcı olursa memnun olurum

Birde Conan ın kızkardeşinin saçlarına balta attığı hikayesi vardı onun hangi macera olduğunu unuttum yardım lütfen

Sayın @amra Ölüler Alayı isimli macera The Savage Sword Of Conan 39. sayıda mevcut.
Ölüler Alayı
Sizin de vermiş olduğum linkteki macerayı okuduğunuzda maceranın devamı olmadığını ve bu şekilde sonlandığını anlayacaksınız.
Bahse konu The Savage Sword Of Conan serisi ise her sayı tam macera olup gelecek sayısında devamı yoktur.
Yine de merak edip sonraki sayıya bakmak aklınızdan geçiyorsa sayı 40 Kanlı Düş isimli macera başlamaktadır.
İnşallah sizi tatmin etmişimdir.

Diğer soruya gelince, inanın şu an aklıma gelmedi, Çizgi Diyarındaki Conan profesörleri sorunuzu anında cevaplayacaklardır şüpheniz olmasın.

melih_

Onursal Üye
24 Ara 2015
1,507
5,017
Osmaniye
ölüler alayının devamı barbar Conan dizisinin 200lü sayılarında mor veba macerasından sonraki sayılarda olacak,diğeri ssoc serisinde eve dönüş macerası
Çok doğru. Siz yazınca hatırladım. Ölüler Alayı macerasının devamı Conan The Barbarian serisinin 254. sayısındaki "Hiborya'da Esaret" isimli macera ve devam sayılarında.

Link